„ARC Control“ yra programinė įranga skirta „Intel“ ARC vaizdo plokštėms

„Intel ARC Control“ yra vaizdo plokščių valdymo programinė įranga, skirta ARC ir „Xe Iris“ grafikos procesorių tvarkyklių atsisiuntimui ir žaidimų optimizavimui. „ARC Control“ konkuruos su „NVIDIA GeForce Experience“ arba „AMD Radeon Software“, kurios abi gyvuoja jau daugelį metų ir yra  naudingos atliekant daug užduočių.

Norint naudoti „ARC Control“,  kaip ir AMD naudotojams, nereikės prisijungti. „Intel“ pasistengė į programinę įrangą įtraukdama našumo stebėjimo ir spartinimo parinktis. „ARC Control“ turės integruotą telemetrijos perdangą, kurią bus galima atidaryti naudojant paprastą „Alt + O“ spartųjį klavišą. Reikėtų pažymėti, kad spartinimo funkcija bus prieinama tik stalinių kompiuterių vaizdo plokštėms. „Intel ARC Control“ taip pat palaikys vaizdo transliaciją per integruotą kūrėjų studiją. Tai taip pat apima „Intel“ virtualios kameros technologiją, kuri prideda dirbtinio intelekto magijos, kad būtų išlaikytas fokusas arba sulietas fonas tiesioginiuose vaizdo įrašuose.

Kombinuota ARC grafikos procesorių AV1 koduotė tikrai neliks nepastebėta žaidėjų, kurie taip pat mėgsta transliuoti aukščiausios kokybės turinį. AV1 yra naujas atviras standartas, kurio efektyvumas yra 20 % didesnis nei HEVC (H.265) arba 50 % didesnis nei H.264.


Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.