ARC vaizdo plokščių išleidimo reikėtų tikėtis kovo mėnesį

Uždarame „Board Channels“ forume pasirodė nauja informacija apie ARC vaizdo plokščių išleidimo laikotarpį. Teigiama, kad ARC/DG2 produktai pasirodys 2022 metų kovo mėnesį. Patys „Intel“ yra sakę, kad ARC diskrečias vaizdo plokštes išleis 2022 metų pirmame ketvirtyje, bet niekada nepatvirtino ar tai bus mobili, ar staliniams kompiuteriams skirta grafika.

Forumo įraše teigiama, kad pirminis „Intel“ planas buvo ARC vaizdo plokštes išleisti 2022 metų sausio mėnesį, bet išleidimas buvo atidėtas maždaug trimis mėnesiais. Jau seniai sklando kalbos, kad „Intel“ ARC vaizdo plokščių išleidimą stabdo neužbaigtos tvarkyklės.

Galingiausias ARC modelis su 512 vykdomųjų vienetų ir 16 GB atminties turėtų kovoti su RTX 3070/3070 Ti. Būtent dėl to NVIDIA planuoja išleisti RTX 3070 Ti su 16 GB atminties, kad atrodytų konkurencingiau prieš ARC. Iš viso turėtume sulaukti bent trijų ARC modelių staliniams kompiuteriams: 512 vykdomųjų vienetų, 384 vykdomųjų vienetų ir 128 vykdomųjų vienetų. Visus ARC lustus gamins TSMC naudodami 6 nm litografiją.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.