ARCTIC išleidžia biudžetinį aušintuvą procesoriams – „Freezer 7 X“

Panašu, kad „Freezer 7 Pro“ yra laikas į užtarnautą poilsį, nes ARCTIC pristato naują biudžetinį aušintuvą – „Freezer 7 X“. Naujas aušintuvas turi įvairius pagerinimus, kad galėtų pasiūlyti geresnį aušinimą. Perdarytas karščio vamzdelių dizainas (tiesioginis kontaktas) su didelio statinio slėgio 92 mm ventiliatoriumi leis turėti efektyvų aušinimą už priimtiną kainą. Lyginant su pirmtaku galime tikėtis maždaug 10 % didesnio efektyvumo. Tuo pačiu kaina išlaikoma žema naudojant optimizuotą ir efektyvesnį gamybos metodą.

„Freezer 7 X“ yra suderinamas su „Intel“ ir AMD plačiosioms masėms skirtomis platformomis, įskaitant LGA1151, AM4 ir t.t. „Freezer 7 X“ jau galime rasti prekyboje, aušintuvo rekomenduojama kaina 19,99 USD.

3 Komentarai

  1. Daemon parašė:

    Nu nieko toks 🙂

  2. BC00 parašė:

    Nežinau ar pakonkuruos su pigiais Deepcool (3x heatpipes, 120 mm fan), kurie kainuoja mažiau nei 15 eurų. Aišku taikoma į tuos, kam su vieta korpuse blogai. Anyway, norisi, kad būtų galimybė lengvai pasikeisti fan’ą, nors net pigiausi ARCTIC fanai prasisuka be problemų nerealiai ilgai.

  3. Daemon parašė:

    Freezer i30 sukasi jau penki metai kasdien ir lyg ir nieko

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.