Asmeniniams kompiuteriams skirto „Fallout 4“ instaliacija reikalaus interneto prieigos

„Bethesda“postapokaliptinio žaidimo „Fallout 4“ liko laukti ne tiek ir ilgai, kiek ilgiau nei tris savaites, tad nenuostabu, kad susidomėjimas šiuo žaidimu kyla.

„Fallout 4“ žaidimo fanai jau iš anksto ruošiasi šio žaidimo pristatymui ir nusprendė kūrėjų paklausti, kaip vyks instaliacijos procesas įsigijus asmeniniams kompiuteriams skirtą versiją DVD diske. Kaip jau darosi įprasta, įvairiais būdais bandoma apsisaugoti nuo piratavimo, tad net įsigiję žaidimą DVD diske vis tiek gausite turėti interneto prieigą ir „Steam“ paskyrą. „Steam“ pagalba diegimo metu bus parsisiunčiamas žaidimo turinys ir tikriausiai apsaugos mechanizmai neleidžiantys nelegaliai naudotis žaidimu. Tokio žingsnio buvo imtasi ir dėl to, kad į DVD diską fiziškai netilpo visas žaidimas, todėl kūrėjai nusprendė kaikuriuos failus liepti parsisiųsti per „Steam“.

Tuo tarpu „Fallout 4“ žaidimą perkantys skaitmeninėje laikmenoje skirtoje  „PlayStation 4“ ar „Xbox One“ konsolei dėl interneto prieigos nerimauti neturės, nes žaidimas bus talpinamas į Blu-Ray diskus, kuriuose vietos užtektinai, o ir saugumo mechanizmai konsolėse veikia kiek kitaip.  

7 Komentarai

  1. samanius1124 parašė:

    steamrip?:D

  2. Mekis parašė:

    Nu ir gerai. Turi but tvarka, net ir ant Lietuvos 😀

  3. TavoMama parašė:

    Visos tos apsaugos ir kiti šūdai gyvenimą gadina tik legaliai įsigyjantiems žaidimus žmonėms. Pamatysit, bus LM ripas įkeltas dar net oficialiai nepasirodžius žaidimui. Reiktų jiems geriau pavizdį imti iš CD Project, jų žaidimų kažkodėl ranka nekyla piratauti.

  4. procc parašė:

    Piratams tokios naujienos yra nulis ^^ Bet kokios naujos apsaugos priemonės visada nulaužiamos blogiausiu atveju po mėnesio ar pan… Nenustebčiau jei žaidimų kompanijos, pačios prisideda prie konkurentų žaidimų nulaužimo, kad tik pakenkti jiems ir sumažinti jų pelną.

  5. Mekis parašė:

    As jau nuo cod4 laiku nebe piratas. Steame ar origine viskas labai patogu, jokiu vargu del kalbos, patchu ir t.t. Ka jau kalbet apie multiplayer. Bet ir singleplayerio jei zaidimas patinka perku jei ne tai ir nezaidziu.

  6. ZeroFM parašė:

    turėjau parsisiuntęs ir įsirašęs GRID ant senuko pc , viskas veikė kaip priklauso , svarbiausia moniko rez tinkamą nuskaitė .
    Susirinkau pc už 2k eu , nusipirkau GRID iš steam ir prasidėjo problemos . rez didesnės nei 1280×1024 neina nustatyt , vairas driving force gt iš vis nereaguoja nes nėra jokių nustatymų vairui .
    TDU2 su piratiniu ~13s pasileidžia o su legaliu reikia laukt ~55s … Ir galvojau kad tik ant piratinio crash mėto bet klydau .

  7. Mekis parašė:

    turiu abu GRID steame, abu ant 1920×1200 zaidziau. Dabar nusipirkau vaira del DIRT Rally. Pabandziau GRID2, viskas veikia su vairu. Aisku, ner ka lygint su DIRT Rally.
    Dar i ta tema. Kazkakada labai patiko far cry pats pirmas, nzn kiek kartu perejau, galvoju isirasysiu prisiminimui. Ir kiek siunciausi piratini, tike su grafika kazkas labai blogai. Steame buvo uz 2.50 pasiemiau susirase, atsisiunte kazkoks 2005 sdk ir viskas veikia net ant win10.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.