„ASRock“ anonsuoja savo AM4 X470 pagrindines plokštes

Žinome, kad naujų AMD „Ryzen“ procesorių išleidimas įvyks balandžio 19 dieną, tada pasirodys ir naujos AM4 X470 pagrindinės plokštės. Savo naują produkciją anonsuoja „ASRock“. Iš šios kompanijos sulauksime penkių AM4 X470 pagrindinių plokščių:

  • „ASROCK X470 Fatal1ty Gaming ITX/AC“
  • „ASROCK X470 Fatal1ty Gaming K4“
  • „ASROCK X470 Master SLI/AC“
  • „ASROCK X470 Taichi Ultimate“
  • „ASROCK X470 Taichi“

Apie naujas pagrindines plokštes nesiplėsime, kam įdomu daugiau informacijos ras „ASRock“ tinklapyje.

12 Komentarai

  1. Stipena parašė:

    A čia ta vienintelė kompanija kuri neparsidavė nvidiai

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Neturėjo kaip.

      Be to, gi sklando gandai, kad Dell ir HP pasiuntė Nvidia su GPP

      • IFeelYou parašė:

        Dell ir HP ant tos nVidios nusispjaut, nes jų „Gaming“ kompiuteriai, tokie kaip Omen ir Alienware sudaro itin mažą dalį jų parduodamų kompiuterių, be to nVidia su GPP ar be jos vis tiek tieks savo plokštes jiems, tiesiog kažkiek prastesnėms sąlygoms ir dar klausimas ar pati dėl to ateityje nenukentės.
        Tačiau visos kompanijos, kurios tiesiogiai susiję su vaizdo plokštėm, tokios kaip ASUS, MSI, GIGABYTE ir t.t. jau senai sėdi GPP laive ir sedės. O net jeigu kažkoks teismas po kokių 5 metų ir priteistų AMD kokį milijardą, tai būtų lašas jūroje nuo to ką ji prarado. Tą jau senai puikiai iliustruoja istorija. nVidiai tokie teismai nėra nauja praktika, už anti-competetive tactics ji jau buvo nubausta pora milijardų bet jai ant to sėkmingai nusišvilpt lyginant su pelnais. Tiesiog ji tokia kompanija ir tiek.

  2. BC00 parašė:

    Pagaliau aušinimas ant M.2. O šiaip ant popieriaus ASRock ir Asus X470 asortimentas atrodo solidžiausiai, bent kol kas.

    • mafo parašė:

      Na nežinau, man rodos solidžiausiai atrodo gigabyte Aorus 7, ramo palaikymas iki 3600Mhz+, heatsinkai ant Vram nejuokingi ir aplamai lyg viskas geriau atrodo. Vienas blogis tai, kad nėra HDMI 🙁 Jaučiu, kad tai bus stipriausia MB iš X470. Taichi X370 pasak gamernexus labai silpna yra. Kažin ar padarė kažkokį stebūkla šitoje vietoje.

      • BC00 parašė:

        Aorus 7 aušinimas atrodo teisingiausiai padarytas, bet į užrašytą RAM supportą nereikia kreipti perdaug dėmesio. Vis viena visos turbūt štampuos 3600+ MHz.
        X370 Taichi silpna? Pagal ką tik?

        • mafo parašė:

          Tai va, kad ne visos… realiai vienintelė Aorus 7 oficialiai palaiko 3600+Mhz RAMą, Taichi 3466+ o visos kitos ne daugiau 3466 arba iki 3200Mhz. Tai lyg norėjau šaut Aorus 7, net ram užsisakiau 3600Mhz… bet dabar velnias jį žino kur aš jį dėsiu nes visos kitos downgreidins man jį 🙂

          …The Best AM4 Motherboards for Overclocking (X370 & B350)
          https://www.youtube.com/watch?v=vcqu-9Ejf60

      • IFeelYou parašė:

        Jeigu aš rinkčiausi tarp X470 man taip pat stipriausiai (bent jau ant popieriaus ir be review) atrodo Gigabyte Aorus 7. Kaina taip pat manau bus geresnė nei ASUS.
        ASRock plokštės gal ir nėra silpnos, sakyčiau paskutiniu metu net visai neblogai padarytos, kaina taip pat dažniausiai būna geresnė nei konkurentų, bet dizainas man jų yra absoliuti tragedija, apšvietimas taip pat. Ir sakydamas dizainas turiu omenyje ne vien išvaizdą, bet ir patį lizdų išdėstymą. Kam reikalingi +4 PCIe 1x lizdai?? Kas juos naudoja apart garso plokštės? Čia mininimui? Net Intel Optane 900p naudoja 4x…

  3. BC00 parašė:

    GPP sutartyje nėra aukso vertės žodžio nuėmimo nuo AMD motinų. Tik nuo VGA. Bet jei nVidia tebekeptų nForce rinkinius, tai draudimą pakoreguotų 🙂

  4. Strelok parašė:

    O Asrock praeityje laikrodzius gamino, kad nepraeina ta mada pas juos visur sraigtus deti. Galvojau, kad su laiku praeis, bet cia kaip fetish gavos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.