„ASRock“ gundo su „Phantom Gaming“ vaizdo plokščių serija

Kiek seniau buvo pranešta, kad „ASRock“ pradės pardavinėti vaizdo plokštes. Kiek žinoma, „ASRock“ siūlys tik „Radeon“ grafikos akseleratorius, apie „GeForce“ neužsimenama.

Kaip aiškėja iš naujo „ASRock“ gundomojo treilerio, tai naujoji vaizdo plokščių serija vadinsis „Phantom Gaming“. Šiuo metu konkrečios informacijos apie realią vaizdo plokščių išleidimo datą nėra.

17 Komentarai

  1. Stipena parašė:

    Unpredictable kažkaip atbaidančiai skamba 😀

  2. G@m3r1s parašė:

    Nevykus reklama 😀

  3. BC00 parašė:

    ASRock mobo marketingas toli gražu ne pats stipriausias, o dabar norima pavyzdinės reklamos iš pirmos VGA :))

  4. Strelok parašė:

    Biski late for the party Asrock. O del reklamos ASUS tokias pat meto crappy reklamas. Nieko blogo nematau, ne del reklamos zmones gpu perka.

  5. TomasP parašė:

    Bus įdomu pamatyti ką siūlys ASrock su savo aušinimo sprendimais.

    Galėtu gamintojai pradėti naudoti geresnius ventiliatorius, nes dažniausiai tai didžiausia problema tas nežmoniškas garsas ties didesniais sūkiais.

    • Strelok parašė:

      As tik su x390 strix turejau problema, kur ventiliatoriai sukosi kaip kokia reaktyvinio varyklio turbina. O seip dauguma net nesigirdi. Dabar pats naudoju EVGA 1070 black edition tai pakeitus termo pasta (kas EVGA atveju nenuima garantijos) retai kada virs 60+ laipsniu uzkyla, o ventiliatoriai ties 50+ isijungia tik.

  6. Povilas parašė:

    Gali buti kad nesedi 50 fiziku mokslininku prie gpu fanu puse metu, kad sukurtu tylu ventiliatoriu 😀 taip kaip sukure ilgiausiai besisukanti spineri 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.