„ASRock“ siūlys microATX X399 ir X299 pagrindines plokštes

„CES 2018“ parodos metu galėsime pamatyti dvi naujas pagrindines plokštes iš „ASRock“. Kompanija mėgsta išsiskirti, taip nutiko ir šį kartą. AMD ir „Intel“ aukščiausios spartos segmentui skirtos pagrindinės plokštės yra mažytės – microATX standarto. AMD atveju tai yra pirmoji microATX X399 pagrindinė plokštė pasaulyje.

AMD stovyklai skirta pagrindinė plokštė turi „X399M Taichi“ pavadinimą. Nors ji mažytė, bet siūlo pilną funkcionalumą. Galėsime išnaudoti keturių kanalų atmintį, gausime padorią maitinimo grandinę su 11 fazių. Pačią maitinimo grandinę aušins du masyvūs radiatoriai. Kaupikliams pajungti bus 8 SATA jungtys ir trys M.2 jungtys. Gaila, bet pagrindinė plokštė neturi integruoto WiFi.

„Intel“ X299 platformos pagrindinė plokštė bus pavadinta „X299M Extreme 4“. Pagrindinė plokštė palaiko procesorius iki 18 branduolių ir turi keturis atminties lizdus „Quad Channel“ atminties palaikymui. Maitinimo grandinę taip pat sudaro 11 fazių, ji aušinama masyvių radiatorių. Pagrindinė plokštė turi aštuonias SATA ir dvi M.2 jungtis kaupikliams prijungti. Su šiuo modeliu WiFi irgi negauname. Abiejų pagrindinių plokščių kaina neskelbiama.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.