ASRock pakilo į trečią vietą pagrindinių plokščių pardavimuose

Kai kalbame apie didįjį trejetą pagrindinių plokščių rinkoje, mes paprastai kalbame apie Asus, Gigabyte ir MSI kompanijas. Nepaisant to, pasak naujos informacijos, ASRock sugebėjo pakeisti nusistovėjusią tvarką ir tapo trečiu pagal dydį gamintoju šioje rinkoje.

Teigiama, jog Asus ir toliau dominavo bei praėjusiais metais pardavė beveik 22 milijonus pagrindinių plokščių, tuo tarpu Gigabyte lieka stiprioje antroje vietoje su 18 milijonų parduotų pagrindinių plokščių. ASRock pardavė tik 8 milijonus, bet tai jiems padėjo aplenkti trečioje vietoje atsidūrusią MSI, kuri tesugebėjo parduoti 7 milijonus pagrindinių plokščių.

Galime priminti, kad ASRock yra buvęs kompanijos Asus padalinys, kuris netikėtai atsiskyrė 2002 metais. Kompanija žinoma kaip žemos ir vidutinės klasės pagrindinių plokščių gamintoja, tačiau pastaruoju metu pradėjo pristatinėti ir aukštai klasei priskiriamus produktus.

11 Komentarai

  1. Crembo parašė:

    Pagal Vikipediją ASRock atsiskyrė, tačiau vistiek yra dukterinė Asus įmonė, tai kažkaip keista, kad atskirai jie gamina plokštes.

  2. svedas parašė:

    Kokybės ir kainos santykis visada yra išlaikytas šios kompanijos produkcijoje, todėl ir yra tokie rezultatai.

  3. lukas513 parašė:

    jeigu reiktu rinktis visada rinkciaus MSI kas gali ta asrock slamsta pirkt ?!

  4. Heloxx parašė:

    Niekada nesirinkciau asrock vien del 24men garantijos, kai gigagyte, asus, msi, siulo 36men garantijos, mano favorite yra gigabyte.

  5. DJ_LFS parašė:

    – Kaip angliškai šūdas?
    – AsRock

  6. nanoWorld parašė:

    Nera Asrock jau tokios blogos, ir apskritai, tai reiktu ziureti i konkrecius modelius. Pamenu anksciau buvo tokios Chaintech pagrindines, va ten tai tikrai kiek ziauresnis reikalas buvo 🙂

  7. corehead parašė:

    lukas513 as neseniai pirkau dvi MSI motinies, gana neblogai pasnekejom su vadybiininku – tai jis atvirai pasake kad darau klaida pirkdamas msi, nes grazinimo procentas labai ir labai didelis… buvau nustebintas 🙂 pasirodo ne tokia ir rimta firma ta MSI, taigi ASrock nera labai jau blogas pasirinkimas..

  8. cepukas parašė:

    jus nebambeja pasiziurekit ka jie siulo,o tada pi…sk..t prota,jie yra puikus asus padalinys ir jau dabar siulo fatality serijos mb,bent jau matet jas nebambeja>???
    http://www.asrock.com/news/events/2011fatal1ty/index.asp?c=YouTube

    http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Fatal1ty%20P67%20Professional

  9. Heloxx parašė:

    neiperki asus per assrock

  10. Heloxx parašė:

    cepukas neturejau taves ar ko nors kito omeny as kapbejau apskritai

  11. cepukas parašė:

    Heloxx supratau 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.