„ASRock“ pristato „A88M-ITX/ac“ pagrindinę plokštę

Jeigu norėjote AMD APU procesoriaus ir itin kompaktiškos pagrindinės plokštės su bevielio tinklo moduliu, tai jums savo naują produktą siūlo „ASRock“, anonsuodami „A88M-ITX/ac“ motininę plokštę.

„A88M-ITX/ac“ yra ITX standartus atitinkanti pagrindinė plokštė. Ji galės talpinti FM2+ procesorius bei turi A88X mikroschemų rinkinį. Mažytė plokštė gavo 5 fazių maitinimo grandinę, du DDR3 atminties lizdus, palaikančius iki 2400 MHz DDR3 atmintį, bei vieną PCI-Express 3.0 x16 jungtį į kurią bus galima įstatyti vaizdo plokštę.

Duomenų laikmenas bus galima jungti prie vienos iš šešių SATA 6 Gb/s jungčių arba prie M.2 PCIe jungties, kurią rasime kitoje pagrindinės plokštės pusėje nei yra visos kitos jungtys. Kaip sufleruoja pavadinime esančios raidės „ac“, su pagrindine plokšte iš karto gausime bevielio tinklo modulį, nepamiršta ir gigabit Ethernet jungtis bei Bluetooth 4.0. Naudosiantys APU integruotą grafikos posistemę vaizduoklį galės jungti prie HDMI 1.4a, DVI ar D-Sub vaizdo išvesčių, o garsu rūpinsis 6 kanalų audio lustas. Nors pagrindinė plokštė ir kompaktiška, ji dar siūlys ir keturias USB 3.0 jungtis.

„ASRock“ kol kas neatskleidė kiek pinigų reikės išleisti norint įsigyti „A88M-ITX/ac“ pagrindinę plokštę.

2 Komentarai

  1. TavoMama parašė:

    Taip ir norisi tą čipseto radiatorių pasukt 90o kampu 😐

  2. IFeelYou parašė:

    Pritariu, man irgi kažkodėl norisi 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.