„Assassin’s Creed“ seriją tęsia naujasis „Assassin’s Creed Valhalla“

„Ubisoft“ atskleidė naują „Assassin’s Creed“ serijos žaidimą „Assassin’s Creed Valhalla“, kuris bus išleistas vėliau šiais metais visoms pagrindinėms platformoms, įskaitant PC, „Xbox One“, „Xbox Series X“, „PlayStation 4“, „PlayStation 5“ ir netgi „Google Stadia“.

Veiksmas vyks IX amžiaus vikingų puldinėjamoje Anglijoje. Pagrindiniu veikėju tapo plėšikaujantis vikingas, vardu Eivoras, kuriam teks susidurti su vienu žymiausių Vesekso karalystės karaliumi Alfredu Didžiuoju. Įdomu tai, kad naujoji „Assassin’s Creed“ dalis ne tik pasižymės didžiuliu atviro pasaulio žemėlapiu, bet ir turės daug RPG, taktinių mūšių ir diplomatinės strategijos elementų.

PC vartotojai gali užsisakyti „Assassin’s Creed Valhalla“ pradedant vakar diena „Epic Games Store“ ir „uPlay“ internetinėse parduotuvėse.

21 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Man tik įdomu kaip Ubisoft sugebės padaryti vikingus politiškai korektiškus. Ok guys no raping, no pillaging, no human sacrifices for Odin 😀

    • ChienTheDog parašė:

      Bus „korektiškas“, prikimštas gėjų ir stiprių moterų (wammen). Jau nenustebčiau, jei vikingų tarpe vietos atsirastų ir juodukams.

      Daugiau info:

      https://www.oneangrygamer.net/2020/05/assassins-creed-valhalla-will-include-gays/108368/

      • Alfas parašė:

        Būs ten ir juoduku, lezbiu, trangenderiu, geju.Jav yra istatymas filmuose ir žaidimuose kiekviena grupė gauna atitinkama kieki vietu,personažu.Net oskarus duoda pagal kvotas. Visos gildijos po lygiai pasidalina.Žaidimuose irgi tas pats. Todėl daugelis žaidimu kurėju patiliukais emigruoja i Kinija ,Rusija ar į Europos šalis ,kuriuose tokio istatymo nėra ir ten kuria žaidimus .Kitu atveju viskas pagal kvotas.

        • Strelok parašė:

          Nu tikrai taip atrodo. Nes, pirmumas duodamas LGBT propagavimui, o ne istoriniams faktams ir pan. Ir visiškai nesvarbu ar žaidimas pasiseks ar ne. Kaip ir su Battlefield V. Aš tikrai ne prieš moteris su stipriu charakteriu ar pan. Bet vienas dalykas, kai tai tarnauja charakterio kūrimui ir kitas dalykas yra, kai per jėga tas kišama. Atrodo, kad dabartinius filmus, žaidimus ir visą kitą kažkas testuoja ar pakankamai ten išskirtinumo, korektiškumo ir visą kitą, antraip visa west media apipila visokiais tokiais straipsniais:
          https://www.theverge.com/2020/1/7/21055124/escape-from-tarkov-playable-female-characters-excuse-immersion-sexism

          „Thankfully, we’ve seen this excuse fall out of favor among developers. It appears many have decided that gritty realism — however twisted to serve some goal that requires they do marginally more work — for games where you run around shooting people in the face and magically come back to life isn’t really a good reason to not include half of the human population as proper player stand-ins.“

          Ir tokias nesamones rašo žmonės, kurie gyvenime to žaidimo neloš.

          • kernelis parašė:

            Del B5 tai as nesuprantu tik vieno: yra tikru istoriju apie moteris WW2 fronte, pvz rusu snaiperes (aisku jos labai isimtines ziurint bendrai), taciau jie panaudojo vapse ne tai, o padare „gender swap“ is vyru istoriju. As nesuvokiu – tai jeigu nori kazkokio kitokio WW2 „take’o“ kuriame butu mazumu, ir nori kaip sakyt „duot kredita“ joms, nes apie tai retai kas kalba, nu tai jo majo ir pavaizduok autentiskai kaip tai buvo is tikro.

            • Strelok parašė:

              Tai išvis BF5 paėmė kažkokias neaktualias istorijas apie kažkokius partizanus. Nei normalaus vakarų fronto, nei rytų fronto. Vienintelis geras update buvo pacific maps, neskaitant moterų su katanomis.
              Dėl moterų, tai pilnai sutinku. Yra ir neblogų filmų sukurta ta tema: https://www.youtube.com/watch?v=VzCOFER-4hI
              ar dainų: https://www.youtube.com/watch?v=NU4e50fERiY

              Tikrai niekas nebitchint’ų jeigų jas tinkamai pridėtų į temą. Bet paimti išgalvoti scenarijai su išgalvotais veikėjų. Kaip 2 britai saboteurs visą Romelio armiją sunaikino ir pan. Vienintelė misija normalesnė, kurią tik vėliau dadėjo ir buvo Last Tiger ar kaip. Kuri bent atmosferą turėjo WW2.
              Išvis Dice galėjo remake Battlefield 1942 padaryti ir būtų buvęs metų žaidimas vos ne. Taip atrodo, kad tokių žaidimų kaip kad buvo Call of duty world at war jau nebebus, nes kažką užgaus, kažko neatstovaus ar dar ka. https://www.youtube.com/watch?v=KzT2Bickl-A

              • Alfas parašė:

                Viskas kas susija su Žydais,Rusais,Kinais yra politika net žaidimuose ,apie tai ,tik blogai arba nieko.Aš žiuriu Tarkovo popkastus ir kaip kalbejo Nikita moteru Tarkove už kurias butu galima žaisti nebus ,bet tai nereiškia kad išvis ju nebus. Day z mode megino bet užvažiavo ant to kas kure moda taip kad jam pasitraukti teko. Panašiai buvo Kingdom Come: Deliverance pareikalavo kad visi bajorai butu Negrai ,mažiausiai du trys gejai ir panašiai .Kitu atveju pagrasino labai smakiai žaidimo reitingus numušti.Aišku jie ne Lost to us kurejai ,kurie del reitingu sutiko nusileisti. Vienintelis žaidimas kur man patiko stiprios moterys tai Skyrim. O su nexo modais ir s.lab modais ir urodu cirka galima sutvarkyti ir moterys kaip moterys tampa.Ir gražias ir laimingas padarai su lab modais ,kai viskas įgrysta .Jei reikia jos tave ir apgina kaip tikros nordės , jei pats nesusitvarkai ir gamta nuostabi. Ko daugiau reikia. O del Batelfildo paskutinio tai kitaip kaip Hitlerjungeriu žaidimo nepavadinsi nors kokia dabartine europa tokie ir žaidimai.O štai Wolfenstein labai patinka kaip ir Fallout: New Vegas tarytum pasakojimas apie tai kas bus be pagražinimu nors tai ir išgalvota yra.

    • Stipena parašė:

      Ai man tas diversity š tiek daėdęs, viska nori sugadint. https://www.youtube.com/watch?v=p9_bI789Gog
      Dar patiko filmas apie gender war https://www.imdb.com/title/tt3686998/?ref_=fn_al_tt_1

  2. Alfas parašė:

    Tai jug Atsasinas jis visada buvo korektiškas ubisiftas kaip ir daugelio kompaniju jav ir europos žaidinus daro atsižvelgian i LGBT norus kaip ir ta pati
    M e Andromeda pareikalavo padare lezb..Befesda turejo numarinti day z moda nes ten keikiasi ir pastoviai netoleravo G.. vadino p… todel norma kad atsasinas bus tikras atsasinas

  3. aiwaris parašė:

    xi.xi tai pabaiga kaip ir aiski ENG su vikingais baigs karus visi laimingi apsikabins sumes draugiskus laiziakus V+V M+M ar pan na ir tada laiminga zaidimo THE ENG 😀 cia toks įspūdis susidare is jusu komentaru 😀

    • adex parašė:

      na nereikia jau taip ironizuoti, nes tas leftistinis rezimas jau nebejuokingas. aplamai visas tas geju ir rasiu brukimas kur nereikia, sukelia visai priesinga rezultata nei tie leftistai tikisi, kaip kad ir siu temu eskalavimas, kaip kad visokie juoduliai is esmes yra didziausi rasistai su ivariai pasireiskianciais rasizmo kompleksais, tiek tie labiausiai besireiskiantys gejai su savo teisemis, norintys jog juos toleruotu, ir patys netoliaruojantys kitokios nuomones. ir juokinga ir graudu kai tampame tokia laisva visuomone, jog esame laisvi rinktis… rinktis tik tokia nuomone kuri yra priimtina leftistams. ar neturetu buti kazkur viso sio absurdo ribos?

  4. ManC parašė:

    Atėjau paskaityti komentarų. Nenusivyliau. Ačiū, dabartiniams „admin’ams“, kad leidžia diskusijas kartais ne į temą. Mano manymu tai tik pagyvina visą bendruomenę (jeigu taip galima pavadinti).
    Nedažnai komentuoju, bet tikriausiai dešimtmetį seku naujienas technews.lt. Kažkada „baną“ gauti buvo taip lengva…cha cha… Sėkmės chebra!

    • BC00 parašė:

      Komentuotojui jau grėsė bauda už antilietuvizmą, bet dabar bent kažkokia skyryba atsirado. O sekti naujienas galima ir neskaitant komentarų, bet jei jau akis užkliuvo patartina nevykusius tiesiog nuleist juokams 🙂

      • Alfas parašė:

        Del rašybos ir skyribos galbut ir gali i bana nusiusti, na jei yra tokios taisykles ,reikia ju ir laikytis Dėl pasisakymu galbut ,jei jau visai nusišnekesiu ar peržengsiu riba.

    • Strelok parašė:

      Nu jeigu vieną kartą į dešimt metų pakomentavai reiškia vykusi diskusija 🙂
      Ne į temą būtų jeigu politkorektiškumas nebūtų dabartinių žaidimų sudedamoji dalis.

      • ManC parašė:

        Tikriausiai likau nesuprastas 🙂 Aš kaip tik teigiamai žiūriu į diskusijas, nesvarbu, į temą ar nelabai. Matau, per ilgą laiką technews.lt „apsišlifavo“ ir subrendo. Viskas į gerą…
        P.S.
        Turėjau omenyje: sėkmės administratoriams ir bendruomenei!!!

    • kernelis parašė:

      Komentarai yra saito varomoji jega. Ne atsitiktinumas, kad delfyje i juos didelem raudonom raidem is pat antrastes pointina 😀

  5. cinikas parašė:

    cia lankausi….po guru3d.com ir randu tas pacias naujienas copy/pasta rezimu…
    Ka pastebejau ,kad amd“esniku landyne ,kurie fapina ant naujienu apie thridreperius ir panasiai…Tokis ispudis ,kad cia sedi zmogenai ,kurie kas met sau upgradina cpu ir gpu nes juk nauji metai..Arba perka naujus samsung ir iphonus nes madinga…Aisku pilna uzsakomu reklaminiu straipsniu…Isreklamintu ssd ir monitoriu ir t.t.
    Prasom mesti i mane akmeni jei as parasiau nors 1% melo…

    • kernelis parašė:

      Koks skirtumas, kad naujienos sutampa. Visi apie ta pati raso. Esme informacijos tikslumas, o ne sutapimas. Guru3d naujienos irgi sutampa su wccftech’o pvz.

      Kas del AMD, low/mid’e jie geresnis pasirinkimas. Netgi zaidimams. O low/mid yra populiariausias segmentas, todel zmones daznai kalba apie AMD. Kitose platformose yra lygiai tas pats. Cia ne dalyviu problema, kad tam, jog pademonstruotum Intel pranasumus, reikia 2080Ti prie 1080p ar kazkokiu nisiniu case’u.

      Tavo ispudis neteisingas, nes jei paziuretum i forumo parasus ar tema „ka tik isigijau“, pamatytum, kas kas metai dalyviai CPU neupgrade’ina, bent tipiniu atveju. Taip pat nepasakyciau, kad cia yra smartphone entuziastu daug, kurie daznai keistu telefonus.

      Kol duomenys ir testavimo metodika valid, tol straipsnio gimimo priezastis nera labai svarbi. Idealu, jei visi testeriai butu 100% nepriklausomi nuo nieko, bet realiam pasaulyje taip nebuna, ypac kai kalba eina apie mazus outlet’us.

  6. BC00 parašė:

    Mes naujienų nekuriam, o remiamės šaltiniais, kad ir guru3d. Ar geriau pastoviai postint marketinio lygio PR’us, bent tada nesidubliuos su guru?

    Dėl išreklaminimo. Jau teko skaityt apie paskutinį SSD? Asmeniškai reklamos ten neįžvelgiu, nors vietos jai begalės. Produktų testų rezultatų niekad neklastojome, nušviečiame privalumus, trūkumus, kas veikia, kas neveikia, duombazėje palyginame su konkurentas ir pateikiame skaitytojui. Objektyvu? Man atrodo pakankamai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.