Aštuoni nauji Athlon II procesoriai – jau rinkoje

Jau prieš kelias dienas rašėme, apie porą Athlon II serijos procesorių, pradėtų pardavinėti kiek anksčiau, nei įvyko oficialus jų išleidimas. O įvyko jis būtent šiandien – Advanced Micro Devices pristatė aštuonis naujus Athlon II serijos procesorius, kurių po du bus trijų ir keturių, o pusė – dviejų branduolių. Visų procesorių specifikacijas matote apačioje, o visiem entuziastam puikiai žinomas portalas AnandTech, jau spėjo apžvelgti juos ir iš arčiau.

AnandTech

9 Komentarai

  1. Rycka_BL parašė:

    Kaip ironishka – branduoliu daugiausiai, taktinio dazhnio mazhiausiai. 🙂 P.S. Nepradekit tik aishkint, kad ne jame visa esme. Pats zhinau. 🙂

  2. Deft parašė:

    užtat visi ocinasi iki 3.1, 3,6.

  3. Jordan parašė:

    bet normaliai isleidziama 2009 gale, o ant pacio CPU uzrasyta 2008m 🙂 Na tada juos kurt turbut pradejo, bet visviena painu 🙂

  4. Maariux parašė:

    Rycka, dazniai suzeminti del zemo TDP rodiklio.

  5. Deft parašė:

    Gal tiesiog dangčių tų metalinių prisigaminę perdaug, arba klaida stampuojant.

  6. nanoWorld parašė:

    Neesu tikras, bet gali but jog metai yra pacio pirmo tos architekturos, to tipo lusto pasirodymo metai, arba pacios architekturos. Pamenu, ant A64 senu, kur 2005m buvo pardavinedam, 2001m buvo zymimi, ~2000 kaip tik ir buvo pristatyta AMD64 instrukciju rinkinys ir nauja architektura.

  7. zhaltees parašė:

    Dėl žemų quadcore dažnių tai kiek anksčiau išėjo 620 ir 630 kurių TDP 95W, dažniai didesni, ir kaina mažesnė. Šitie 45W idealūs HTPC sistemoms.

  8. Linas parašė:

    Athlon II ir Phenom II, atrodo, kad jie dygsta kaip grybai po lietaus.

  9. suck4it parašė:

    Tegu dygsta manau mum nuo to tik geriau..^^

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.