ASUS atskleidė „ROG Phone 6“, turintį iki 18 GB RAM

ASUS ką tik paskelbė apie savo naują telefoną flagmaną. „ROG Phone 6“ turi geriausias specifikacijas, kurias šiuo metu galima rasti mobiliųjų telefonų pasaulyje, todėl jis gali būti geras pasirinkimas ne tik žaidėjams, bet ir visiems, ieškantiems aukščiausios klasės telefono. Telefone įmontuotas „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ sisteminis lustas, kuris pasižymi didesniu procesoriaus ir grafikos procesoriaus dažniu nei nepliusinis variantas.

Standartinis „ROG Phone 6“ turi iki 16 GB LPDDR5 operatyviosios atminties ir 512 GB UFS 3.1 talpyklą, o „Pro“ versija turi net 18 GB operatyviosios atminties (bet tiek pat vietos UFS kaupiklyje). Be to, „Pro“ versijos nugarėlėje yra nedidelis antrinis ekranas, kuriame rodomi pranešimai arba animacijos, o paprasta versija turi tik dekoratyvinius RGB elementus.

„ROG Phone 6“ turi 6,78 colių AMOLED ekraną, kurio skiriamoji geba yra 1080×2448, o atnaujinimo dažnis siekia 165 Hz. Į žaidimus orientuoto telefono šone yra programuojami jutikliniai mygtukai, kurie veikia kaip žaidimų valdikliai.

Deja, kameros nėra tokios įspūdingos kaip kitos telefono specifikacijos. Telefonas turi 50 megapikselių „Sony IMX766“ pagrindinę kamerą, 13 megapikselių ultra plataus kampo ir 5 megapikselių makro jutiklius. Priekyje yra 12 megapikselių „Sony IMX663“ jutiklis.

Telefone įmontuota 6000 mAh baterija, palaikanti 65 W greitąjį įkrovimą. „ROG Phone 6“ turi dvi USB-C jungtis: viena apačioje, kita – šone, kad galėtumėte lengviau įkrauti telefoną žaisdami.

„ROG Phone 6“ žaidimų telefonus galima iš anksto užsisakyti Jungtinėje Karalystėje, Europoje ir Taivane, nors bendrovė nepaminėjo, kada jie bus pradėti tiekti. „ROG Phone 6“ kaina prasideda nuo 999 eurų, o „Pro“ versija kainuoja net 1299 eurus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.