„Asus“, „Gigabyte“, MSI ir „ASRock“ apie X399 pagrindines plokštes kalbės liepos 25

Jaučiasi, kad artėja AMD X399 platformos išleidimas, nes pagrindinių plokščių gamintojai, tokie, kaip „Asus“, „Gigabyte“, MSI ir „ASRock“, apie savo produkciją kalbės jau visai greitai – liepos 25 dieną.

Liepos 25 dieną vyks „Meet the Experts“ internetinis renginys, o jo metu išgirsime įžvalgas iš „Asus“, „Gigabyte“, MSI ir „ASRock“ apie būsimas X399 pagrindines plokštes. Galimai sužinosime ir nemažai specifikacijų.

Tikimasi, kad „Ryzen Threadripper“ procesoriai bus išleidžiami rugpjūčio pradžioje, o artimiausia jų demonstracija turėtų įvykti „SIGGRAPH“ renginyje, kur turime sulaukti oficialaus „RX Vega“ išleidimo.

Kol kas buvo girdėta tik apie „Asus“, „Gigabyte“ ir „ASRock“ X399 pagrindines plokštes, MSI savo produkcijos dar neparodė.

  • „Meet the Experts“ vyks liepos 25 dieną 18:00 Lietuvos laiku.
  • Numatyta trukmė – 45 min.

9 Komentarai

  1. GreenZebra parašė:

    Idomu kiek PCI-E 1x lanes galetu buti su tokios motinineims , gal 30 stabiliai jei ne daugiau

  2. newdiamond parašė:

    svarbiausia kad butu rgb 😀 ir zodelis gaming padavinime :D:D:D x399 platformai aktualu :D:D:D

  3. adex parašė:

    socketas tai uhhh toksai 😀

  4. Hidraulinis parašė:

    ASUS X399 ZENITH EXTREME ciumpi uz 600-700 euru. O cia tik bats gemoroju turi. Visi sakys ar nupezai cia gi pati geriausia matke siam Triperiui. O jei rimciau, tai nei vieno padoraus case EATX kaip ir nera. Jei dar sumastytum vandens ausinimai isidet, tai kaip ir be sansu kazka rast. Juk nedesi jos i kartonine deze nuo bananu pyzdinta is norfos. Kol lauksi korpuso labiau priderinto watercooling, tai gali ir Zen II sulaukt. Nors vrm ausinimas atrodo padoresnis nei likusiu, bet nemanau kad tai itakos pardavimus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.