„Asus“ ir „Gigabyte“ X299 pagrindinių plokščių nuotraukos

Nors iki „Computex“ parodos apie X299 pagrindines plokštes turėtume nematyti ir nežinoti beveik nieko, bet likus vos keliom dienom iki renginio pradeda rastis įvairios būsimų produktų nuotraukų.

Internete pasklido „Asus“ ir „Gigabyte“ X299 pagrindinių plokščių nuotraukos, jas ir siūlome pasižiūrėti.

15 Komentarai

  1. RedundancyMaster parašė:

    Baikite nervinti su tokio foto 😀 😀 😀

  2. RedundancyMaster parašė:

    Gerai pasakei 🙂 uzskaitau 😀

  3. ZeroFM parašė:

    Nematau absoliučiai nieko WoW , juodos plokštės su blizgučiais

    • kernel_panikuoja parašė:

      Isvaizda kaip ir skonio reikalas, bet man kas nepatiko, kad ant 250+eur ploksciu apacioj net ne polimeriniai kondikai sudeti (jei gerai iziuriu). Uz tokia suma tai „klasikiniu“ nenoreciau matyti niekur ploksteje. Aisku as tokiu brangiu motkiu neperku, tai man kaip ir neaktualu 🙂

    • IFeelYou parašė:

      Tą patį seniau žmonės sakydavo apie juodus kompiuterio korpusus, kai visur būdavo balti. Dabar man parodyk baltos spalvos kompiuterio korpusą. Gal koks entuziastas dėl nostalgijos ir pasidaro.
      Tiesiog dabar yra toks trend’as, spalvos/blizgučiai/RGB ir nieko tu čia nepadarysi. Jeigu juos kuria – reiškia juos perka.
      Bet šiaip aš apart puikios išvaizdos kol kas nematau už ką čia tiek mokėt. M2 Heatsink? 960 Evo temperatūra 31-36C* priklausomai nuo krūvio. Onboard audio? Bet kuri 100 eurų dedikuota garso korta bus geresnė.
      O dėl išvaizdos tai čia skonio reikalas. Čia tas pats kas klaust kas labiau patinka: blondinės ar brunetės. Juk ir durnam aišku kad blondinės 🙂

  4. BC00 parašė:

    Jei kalba eina apie garso posistemės kondikus, tai polimeriniai čia nededami net plokštėse už 600 eurų 🙂

    • kernel_panikuoja parašė:

      Nesu elektronikas, bet kiek bendrai tenka susidurti, man dar neteko matyti jokiu pagristu irodymu, kad klasikiniai kondensatoriai butu pranasesni uz polimerinius audio dalyje. Elektroniku forumuose tuos visus „audio grade“ kondesatorius daug kas vadina marketinginiu ejimu, nes is datasheet’u nesimato, kuo jie galetu buti praktiskai geresni audio srityje, nei iprasti low ESR/high freq kondikai.

      Mano asmeninis spejimas yra toks: ploksciu gamintojai is Realtek’o ar kitos kontoros perka Audio posistemes reference design’a. Jame buna nurodyti konkretus kondensatoriai, kuriems yra optimizuoti analoginiai grandynai. Ploksciu gamintojai, nenoredami sukti kiausu, deda tai, kas buvo reference’e, kad isvengtu galimu problemu dazninese charakteristikose pakeitus kazkoki komponenta. Tuo tarpu reference’o kurejai naudoja klasikinius kondikus, nes jie pigesni ir ju uztenka.

      Galbut klistu – audio dalykais daug nesidomiu.

      • EscO parašė:

        Viena kitą naudingumo procentą, arba mažesnį THD(total harmonic distortion) stiprintuve sutaupysi jeigu turėsi mažo ESR kondensatorių.
        ištrauka iš audio stiprintuvo data-sheeto
        a good low equivalent-series-resistance (ESR) ceramic capacitor… …works best.

        Thats alll

  5. BC00 parašė:

    Be abejonės, tai yra marketingas prisidengiant žodžiu „japanese“, nes kiniškas polimerinis kondensatorius yra pranašesnis už japonišką elektrolitinį. Kaip dabar nebus frazės „all japanese caps“ prie aukščiausios klasės produkto…
    Galvočiau, kad iš Realtek perka tik patį audio čipą, aišku su visoms schemomis ir pridėtomis rekomenduojamomis specifikacijomis mazgams. Ir čia jau gamiintojas sprendžia dėti Nichicon, Elsa ar dar kokius, bet dėti polimerinius (kad ir kiniškus) gamintojams tiesiog strategiškai nėra naudinga, jau vien nekalbant kokia klausa turi būti, kad pajusti skirtumą vien pakeitus kondikus, kai net oscilografas dažniausiai nesugeba atskirti kur PSU laidas su papildomais kondikais, o kur be.

  6. newdiamond parašė:

    audiofilai gal ir kazka atskirtu…bet ir tai stipriai abejoju, del tu kondiku…studiju lygio gi vistiek nepasieksi su PK

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.