ASUS išleidžia dvi žemo profilio GTX 1650 vaizdo plokštes

ASUS atskleidė dvi naujas žemo profilio GTX 1650 serijos vaizdo plokštes. Dabar gamintojai yra apleidę pusės aukščio vaizdo plokščių kūrimą, veikiausiai, kad tokių produktų parduodama ne itin daug, nes visi nori kiek geresnio aušinimo ir nėra varžomi kažkokių vietos standartų.

Naujos pusės aukščio GTX 1650 vaizdo plokštės puikiai tiks atnaujinti OEM surinktus kompiuterius, kuriuose vietos didesnei vaizdo plokštei tiesiog nėra. Visa tai padaryti buvo įmanoma dėl mažo GTX 1650 TDP reitingo.

ASUS pasiūlys dvi žemo profilio GTX 1650 versijas, viena bus su referenciniais dažniais, kita gaus 30 MHz padidintą dažnį. Abi vaizdo plokštės turės DVI-D, DisplayPort ir HDMI 2.0b vaizdo išvesties jungtis. Vaizdo plokštės taip pat galės būti dedamos ir į pilno aukščio korpusus, nes komplektacijoje bus du tvirtinimai: pusės ir pilno aukščio.

5 Komentarai

  1. PCmaster2000 parašė:

    čia itx korpusams?

    • Laimius parašė:

      Nelabai, kiek mačiau itx korpusu jiems labiau ilgis svarbu. Čia labiau sff (Small from factory) dell, lenovo, hp ir kitų. Ten aukštos kortos neidesi, bet pci slotai yra hardwaras ir buna pakankamai galingas.

      • PCmaster2000 parašė:

        SFF Korpusai parsiduoda kur nors? Norisi mažo, mažai W ryjančio, bet kartu ir galingo kompiuterio, todėl ir ieškau kažko pan.

        • BC00 parašė:

          Silverstone Milo, In Win Chopin, kažką iš mažesnių Akasa turetųm rasti pvz varlėj, nors Milo turbūt net nėra tikras SFF. Premium, tokių kaip Ncase, Lietuvoj nėra. In Win A1 gal dar, gylis ir aukštis panašus į SFF, tik pločio daugiau.

  2. nemesis parašė:

    Domėjausi prieš kelias dienas, skytech nebuvo nė vienos gtx 1650 LP (low profile), šiandien matau jau yra Zotac su 2 metų garantija už 163EUR – https://bit.ly/2MGHZHT
    Tai yra galingiausia LP vaizdo plokštė žaidimams šiai dienai (nereikalauja papildomo maitinimo, karūną perėmė iš GTX 1050Ti). Ką jau pirkti GTX 1050Ti už beveik tą pačią kainą, šitą labiau apsimoka…
    Na o dėl dydžio taip, tai yra pagrinde SFF korpusams skirta gpu. ITX kiek suprantu visokių formų ir dydžių būna, į kai kuriuos gali dėtis normalaus aukščio gpu, į kai kuriuos tokios, į kai kuriuos išvis jokios neįdėsi…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.