ASUS išleidžia „ROG Strix XF 120“ serijos ventiliatorius

ASUS išleidžia 12 cm ventiliatorius korpusams ir radiatoriams – „ROG Strix XF 120“. Kompanija sako, kad jie siūlys optimalią oro srauto ir statinio spaudimo kombinaciją, be to, dirbs tyliai. Su „ROG Strix XF 120“ ventiliatoriais ASUS žengia į premium ventiliatorių rinką.

„ROG Strix XF 120“ turi magnetinės levitacijos ir anti-trinties technologijas, taip pat anti-vibracinį rėmą ir tvirtinimus. Šiems ventiliatoriams ASUS suteiks net 5 metų garantiją. „ROG Strix XF 120“ turi 4-pin PWM valdymą, o ventiliatorių forma sukurta, kad tiktų procesorių aušintuvams, skysčio aušintuvams ir korpusams aušinti. Ventiliatorių sūkiai kinta tarp 250-1800 RPM, taip pat palaikomas visiškas išjungimas su 0 % PWM režimu.

Kadangi tai bus premium ventiliatoriai, tai „ROG Strix XF 120“ bus tikrai nepigūs. ASUS kol kas oficialios kainos neskelbia. „ROG Strix XF 120“ ventiliatorius bus galima įsigyti nuo balandžio mėnesio.

3 Komentarai

  1. EscO parašė:

    ROG Strix XF 120 says to 140mm fan:
    – I’m not big ASUS FAN
    😀

  2. r00lz parašė:

    Kadangi jau gamina korpusus, maitinimo blokus ir AIO aušintuvus, tai buvo logiškas sprendimas išleisti ir ventiliatorius.
    Dar trūksta vidinių SSD ir RAM ir galima bus pilnai surinkti ASUS kompiuterį 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.