„Asus“ išleidžia virtualios realybės akinius – „HC102“

„Asus“ praneša, kad jau galime įsigyti kompanijos virtualios realybės akinius „Windows Mixed Reality Headset HC102“. Unikalaus ir inovatyvaus dizaino su puikiai subalansuota konstrukcija ir antibakterines pagalvėles turintys akiniai ne tik stilingi, bet ir patogūs juos dėvint ilgą laiką.

Ne taip, kaip kiti virtualios realybės akiniai, „Asus Windows Mixed Reality Headset HC102“ nereikia išorinių jutiklių, todėl jais naudotis itin lengva. Žaidėjai galės pasinerti į virtualią realybę per greičiau nei 10 minučių. „HC102“ akiniai palaiko per 20 000 „Windows“ aplikacijų ir daugiau kaip 2000 „Steam VR“ kūrinių. Su akiniais galima žiūrėti specialius video 360 laipsnių kampu, žaisti žaidimus kaip niekad iki šiol ar dirbti su įvairiais projektais. „Asus Windows Mixed Reality Headset HC102“ akiniai yra suderinami su daugeliu nebrangių kompiuterių. „Asus“ savo akinius pristato kaip revoliucinius, lengvai naudojamus bei įperkamus.

„Asus Windows Mixed Reality Headset HC102“ akinių rekomenduojama kaina – 429 USD.

8 Komentarai

  1. Minde parašė:

    „Žaidėjai galės pasinerti į virtualią realybę per greičiau nei 10 minučių. „HC102“ akiniai palaiko per 20 000 „Windows“ aplikacijų ir daugiau kaip 2000 „Steam VR“ kūrinių.“
    Ar tiesiog yra tiek aplikaciju bei zaidimu pritaikytu tai platformai 🙂 . Nes palaikyma isivaizduoju, kaip isties kiekvienai is tu programu ar zaidimu sukurtas palaikymo patchas ar konfiguracija

  2. Strelok parašė:

    Pagal steam survey VR naudoja kazkur 0,3% apklaustuju. Pats kada galvojau apie pirkima, bet pamates kiek mazai turinio yra jiems persigalvojau. Gal kazkas is jusu turi juos ir galetu savo nuomone issakyti?

  3. Nukainotas parašė:

    Man atrodo, čia toks dalykas, kurį vieną kartą išbandai, tada numeti į kampą ir grįžti prie savo seno gero monitoriaus.

  4. Mekis parašė:

    Kas megsta racing games ir turi vaira tai tikiu kad jau dabar puikiai viskas tinka. Daug skaiciau atsiliepimu, kur sako savo triple monitors ta pacia diena i ebay idejau kai tik isbandziau Rift ar HTC. Nzn kaip del to windows mixed, bet HTC zada isleisti vive pro lygtais su didesniu FOV, pimax 8k ten isvis kosmosas turetu buti. Galvoju ateitis sviesi situ reikaliuku. O siandienai tai tik del racing pirkciau.

    • Stipena parašė:

      Jeigu ne motion sickness racinge tai ir aš naudočiaus vive. Žaidžiant kokį Project Cars toks realistiškas vaizdas atrodo kad net stebiuosi, bet koja kiša rezoliucija, praktiškai į tolį nieko nesimato.

  5. BC00 parašė:

    Šito Asus VR rezas beveik kaip atnaujintą Vive (2880 x 1600). Įdomu būtų pažiūrėti kaip atrodo tas VR, bet abejoju, ar rasiu ką įdomaus pažaisti šitoj WMR ekosistemoje…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.