ASUS įspėja, kad RX 6000 serijos vaizdo plokštės bus išpirktos per kelias minutes

„ASUS Nordic“ atstovas, David Hammer, „SweClockers“ forume atskleidė nemalonią tiesą apie „Radeon RX 6800X“ ir „Radeon RX 6800“ pasiūlą išleidimo metu. Pasak jo, ASUS tikisi, kad visos RDNA 2 architektūros vaizdo plokštės bus išpirktos per kelias minutes.

ASUS atstovas sako, kad išleidimo metu bus lengviau nusipirkti RX 6800, nes jų kiekis yra didesnis, o RX 6800XT pasiūla bus prastesnė. Tiesa, konkrečių skaičių nepateikiama. Kadangi partneriai savo patobulintus modelius pradės pardavinėti tik po vienos ar dviejų savaičių nuo pirminio RX 6800(XT) išleidimo, duomenų apie būsimą pasiūlą dar nėra. Aišku tik tiek, kad paklausa bus labai didelė.

Gamyklinio dizaino RX 6800(XT) produktai bus išleidžiami lapkričio 18 dieną, o partnerių patobulinti modeliai pasirodys savaite vėliau, bet konkrečios datos kol kas dar nėra. Būtų visai logiška, kad partneriai savo RX 6800(XT) vaizdo plokštes išleistų lapkričio 25 dieną, bet dar pažiūrėsime kaip bus.

10 Komentarai

  1. DariusMVT parašė:

    Anksciau taip budavo? Ar tik dabar tokios nesamones? 😀

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Būdavo trūkumas kurį laiką, bet dabar situaciją stipriai blogina perpardavinėtojai. Pvz., dabar skelbiu daugiau 3000 serijos RTX nei parduotuvėse. Man peršasi tik viena mintis, tiekėjai parduoda tiesiai darbuotojams arba draugams.

      • 1Xtra parašė:

        Galiu patvirtinti, kad LT distributoriai RTX3000 serijos GPU gauna tik vienetus, ir tuos pagal susitarima is anksto parduoda partneriams/draugams. Laukiam kol bent desimtim gaus distributoriai…. graudu

  2. vycius9 parašė:

    Tikriausiai vaizduškių visos nesąmonės prasidėjo nuo miningo bumo.. ir dar tebesitęsia.

  3. SoTOP parašė:

    Bent pirmus porą mėnesių visada būdavo problemų su tiekimu. Net Turing buvo sunku nusipirkti porą pirmų mėnesių, tai čia visiškai normalu kad iš pradžių viskas bus iššluota. Čia tik po kelių menesių pamatysim, ar bus geriau pas AMD už Nvidia su tiekimu.

  4. ToBeX parašė:

    Lygiai tokios pat bėdos buvo, kai 760 katik išėjusią ir 270x norėjau pirkt, bent jau lietuvoj viskas out of stock buvo

  5. neblogai parašė:

    Taip, būdavo. Štai straipsnis, kaip prieš 16 metų metų Intel, ATi ir nVidia jau kariavo ‘popierinio išleidimo’ karus: https://arstechnica.com/uncategorized/2004/07/4039-2/ . O prekių trūkumai dėl didelės paklausos- tai beveik per kiekvieną dėmesio vertos prekės išleidimą būna.

  6. StrelokRTX parašė:

    Už tai, kad daugiau žmonės namuose leidžia laiką ir gaming kultūra įsigali tai ir paklausa didelė. Kaip ir web kamerų ar loptopų trūkumas buvo. Tai nieko keisto kad ir su GPU tiekimu, ypač kai micron gddr6X atmintis naudojama nauja ir samsung architektūra.

  7. svabas2 parašė:

    tai dar ant švenčių išleidžia

  8. adex parašė:

    gal po ano failo su 5700xt cooleriu tvirtinimu sudarankiams specialiai gpu netiekia, kad vel nepasiktu reikalo ir po pirmu reviews nebutu ,,amd labai kaista“. na o su kitu partneriu tiekimu viskas ok 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.