„Asus“ karaliauja pagrindinių plokščių segmente

Puikios žinios „Asus“ – jų pagrindinės plokštės perkamos labai gerai ir įtikinamai lenkia savo konkurentus. Pavyzdžiui, „Intel“ aukščiausiame spartos segmente „Asus“ parduoda daugiau nei 60 % visų pagrindinių plokščių. Taip dar padidinamas tarpas iki antroje vietoje esančios „Gigabyte“. „Asus“ nuostabiai sekasi ne tik Kinijoje, bet ir Europoje bei JAV.

„Gigabyte“ dabar atlieka reorganizaciją, kuri užtruks apie metus, tad didesnės konkurencijos iš jų „Asus“ bent artimiausiu metu tikriausiai neišvys, todėl 2018 m. pirmame ketvirtyje vis dar dominuos „Asus“.

Teigiama, kad „Asus“ prie tokių gerų pardavimų privedė pakeista verslo strategija. Vietoj to, kad būtų įsivelta į kainų karą „Asus“ dėmesį sutelkė į prekių ženklo gerinimą, produktų dizainą ir kokybę, kad padidėtų pirkėjų susidomėjimas vidutinės ir aukštos spartos segmentais.

Jei žiūrėti į konkrečias platformas, tai „Asus“ užima apie 70 % X299 rinkos, panašiai tiek pat rinkos turima ir „Ryzen“ platformoje.

9 Komentarai

  1. Minde parašė:

    o gal butu galima gauti suvestine, kad zinoti kaip ir kitems gamintojams sekasi, kad ir msi, asrock?

  2. BC00 parašė:

    Lyg ir nebuvo pateikta skaičių prie kitų vendorių…

  3. Stipena parašė:

    Šiaip pilnai tikiu, nes kolkas esu matęs jau kelis streamerius kurie yra remiami Asus ROG, kai tuo tarpu nesu matęs nė vieno pvz MSI State of Gamers arba Gigabyte Universe of Gamers 😀

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Viskas į tai ir susideda. Žmogus žino prekių ženklą, pvz renkasi ir jam nieko nesako tos dalių specifikacijos ir jis paima Asus ir būna ramus. Psichologija yra galingas ginklas.

  4. Minde parašė:

    kai man parejo asus delux matka iskart vos ne sekancia diena po garantinio pabaigos, tai ne trupucio neramu 🙂

  5. Minde parašė:

    O kokias matkas jus dabar turite, as Asrock extreme (z97). Vientintele ploskte su z97 turejo m2 pcie x4. Taip pat turi usb 3.1

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.