„Asus“, MSI ir „Colorful“ demonstruoja kripto valiutai skirtas vaizdo plokštes

Kripto valiutos karštinei pasiekus beprotybę gamintojai skuba išleisti šios valiutos generavimui specialiai pritaikytus modelius su GP106-100/GP104-100 grafikos procesoriais. Kaip žadėta, tokios vaizdo plokštės neturi vaizdo išvesčių, nes jų joms ir nereikia. Problema, kad jas ir tegalima panaudoti valiutos kasimui, o nuslūgus susidomėjimui šios vaizdo plokštės gali tapti nelikvidžios. Skelbiama, kad šios specialios vaizdo plokštės bus 10-30 % efektyvesnės lyginant su įprastais „GeForce“ modeliais

Kol kas matome, kad GP104-100 grafikos procesorių kripto valiutos kasimui panaudos MSI. Tai GTX 1080/1070 lustas, tik neaišku iki kiek apkarpytas. Įdomu, kad ši MSI vaizdo plokštė su GDDR5X atmintimi. Tuo tarpu GP106-100 yra GTX 1060 atmaina, galutinis CUDA branduolių kiekis yra 1280.

Kaip rašėme anksčiau, kripto valiutai skirtos vaizdo plokštės turės tik 3 mėn garantiją ir bus kiek pigesnės nei žaidimams skirti ekvivalentai. Tikimasi, kad prekyboje jos pasirodys jau šį mėnesį.

13 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    idomu kodel „very important“ no video output 😀

  2. Maariux parašė:

    Ir iš to uždirbs tik gamintojas, nes finale kaina bus kaip įprastų vga, nesvarbu, kad nukastruota.
    Bet pagrindinei VGA vis tiek reiks lizdų ir vis tiek reiks kabinti monitoriaus imitatorių. Nors WK modelyje matosi DVI/VGA jungtis.

  3. xenixas parašė:

    no video, kitaip tariant nusipirkai, prisukai, dificulty padidejo plokste i minusa elektra suka, tada jau jos neparduosi zaidimams, kitaip tariant meti laauka 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.