ASUS parodė baltų ROG serijos produktų

Balti kompiuterio komponentai visada turi savo fanus, bet tokių produktų nėra labai daug. ASUS parodė kelis komponentus, kurie patiks baltos spalvos mėgėjams. Kai kurie iš jų jau išleisti, o kiti rinkoje pasirodys artimiausiu metu.

„ASUS White ROG Strix LC RGB White Edition“ AIO aušintuvai gauna ne tik baltą spalvą, bet ir RGB ventiliatorius.

„ASUS Strix X570 Concept MB White Edition“ pagrindinė plokštė nėra visiškai balta, o turi tik baltus elementus. Pati montažinė plokštė lieka nepakitusi. Pakeitimai palietė tik radiatorius ir I/O jungčių skydą. Pagrindinė plokštė kitų pakeitimų neturi.

Apie „ROG Strix RTX 2080 Ti White Edition“ jau esame kalbėję. Tai ne tik viena gražiausių RTX 2080 Ti serijos vaizdo plokščių, bet ir viena galingiausių. Taip yra dėl to, kad vaizdo plokštei pakelti energijos limitai, padidintas grafikos procesoriaus dažnis ir suteikta greitesnė GDDR6 atmintis. Suprantama, už visa tai reikia susimokėti.

„ASUS ROG Strix 850W White“ maitinimo blokai turi baltą korpusą ir, žinoma, baltus laidus, kurie dar įvilkti į medžiagines rankoves. Daugiau pasikeitimų nėra, išlaikytas tas pats „80+ Gold“ sertifikatas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.