„Asus“ praneša apie „NovaGo“ nešiojamą kompiuterį su „Snapdragon 835“

„Asus“ atskleidė pirmojo pasaulyje nešiojamo kompiuterio su Gigabit modemu specifikacijas. Jei vakar skaitėte naujieną apie „Windows 10“ ARM procesoriams, tai jau matėte „Asus NovaGo“ nešiojamo kompiuterio pavadinimą.

„Asus NovaGo“ savyje turės „Snapdragon 835“ sisteminį lustą su 8 GB atminties. Kaupiklis bus 256 GB UFS standarto, todėl duomenų kaupiklio greitis sieks net iki 1400 Mbps. Kompiuteris turės dvi USB 3.1 Gen 1 Type A jungtis ir HDMI išvestį. Bene svarbiausia „NovaGo“ savybė yra Gigabit modemas. Įdėję SIM kortelę visada galėsime mėgautis internetu didele sparta.

Kompiuteris neturės jokių judančių aušinimo dalių – aušinimas bus pasyvus. Kitaip ir neįsivaizduotume kompiuterio su „Snapdragon 835“ lustu. „Asus NovaGo“ turės 13.3 colių liečiamą Full HD ekraną, kurį galėsime perversti 360 laipsnių kampu. Kas dar svarbu – tai baterijos gyvavimo laikas. Su vienu įkrovimu kompiuteris veiks iki 22 valandų. Nors įprasta, kad „Snapdragon“ prietaisai turi „Android“ operacinę sistemą, bet šiuo atveju gausime naują „Windows 10 S“ versiją, kuri palaiko ARM procesorius.

„Asus NovaGo“ svers viso labo 1.39 kg ir bus tik 14.9 mm storio. Kaina kol kas neskelbiama.

2 Komentarai

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.