„Asus“ pranešė apie „ROG Phone II“

„Asus“ oficialiai pranešė apie pirmą pasaulyje telefoną su „Snapdragon 855+“ sisteminiu lustu. Tuo telefonu taps „ROG Phone II“. Tai į žaidėjus nutaikytas telefonas, tą patvirtina matomas dizainas ir specialios savybės.

„ROG Phone II“ turės 6.59 colių 19.5:9 formato ekraną su 2340×1080 rezoliucija ir siūlys iki 120 Hz atnaujinimo dažnį. Teigiama, kad ekranas lietimą užfiksuoja 240 Hz dažniu, o lietimo atsakas bus tik 49 ms. Ekranas dar turės „Gorilla Glass 6“ apsaugą, taip pat palaikys 10 bit HDR, turės 10000:1 kontrastą ir padengs 108 % DCI-P3 spalvų spektro.

Telefono širdimi bus minėtas „Snapdragon 855+“ sisteminis lustas. Šalia dar bus integruota 12 GB operatyviosios atminties. Viskam energiją tieks 6000 mAh baterija, teigiama, kad jos galios užteks 7 valandoms PUBG žaidimo. Bateriją bus galima įkrauti 30 W galia. Kadangi telefonas labai galingas, galingas bus ir jo aušinimas. Tam pasitelkiama Vapor Chamber technologija. Norint dar pagerinti aušinimą komplektacijoje bus „AeroActive“ aušintuvas, kuris yra keturis kartus tylesnis už pirmtaką ir skleis tik 24 dBA triukšmo.

„ROG Phone II“ garso posistemė tikrai patiks visiems, nes telefonas turi į priekį žvelgiančius stereo garsiakalbius su DTS:X Ultra technologija. Jie yra 2.5 karto garsesni už pirmtako garsiakalbius. Dar gausime ir 3.5 mm ausinių lizdą. Norint sustiprinti įspūdžius žaidžiant telefone dar yra du vibraciniai motorai. Jų naudą galima pajusti tokiuose žaidimuose kaip „Asphalt 9“.

Prie „ROG Phone II“ bus galima prijungti „ROG Kunai“ valdiklį, kuris patogiai užsideda iš šonų. Tą patį valdiklį galima naudoti sujungiant abi dalis tarpusavyje, o telefoną pastačius ant kokio nors paviršiaus.

Dar vienas priedas yra „TwinView Dock II“. Jis leidžia naudoti antrą 120 Hz/1ms ekraną žaidimams. „TwinView Dock II“ turi aušinimo ventiliatorių ir 5000 mAh bateriją. Ši stotelė taip pat gali kelti vibracijas, kad padėtų geriau įsijausti į žaidimus.

Gaila, bet „Asus“ kol kas tikslios „ROG Phone II“ išleidimo datos neskelbia. Taip pat nežinome ir telefono kainos.

2 Komentarai

  1. EscO parašė:

    Kol mobilus hardvaras tobulėja mobilūs žaidimai ne. Turime vos keletą vertų dėmesio.

    • adex parašė:

      Ragelis nera ta platforma kuri butu aktuali rimtiems geimeriams, tokiu yra mazuma tai ir developai del to galvos nesuka, rageliuosi ir plancetese paprastai zaidzia labai jau nereiklus useriai kaip kad namu seimininkes ar vaikai tai ir rinka ju tokia su candy sagom priesakyje. Man asmeniskai zaisti saudykle ragelyje butu toks pat malonumas kaip zaisti krepsini su aukstakulniais

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.