„ASUS ROG Ally“ rankose laikoma konsolė kainuos nuo 699 € ir bus išleidžiama birželio 13 d.

ASUS patvirtino savo nešiojamosios žaidimų konsolės specifikacijas ir išleidimo datą. Kaip ir buvo kalbama, pirmoji konsolė, kuri bus pristatyta, yra galingesnė versija su „Ryzen Z1 Extreme“ lustu. Ši konsolė kainuos 699 USD / 799 EUR, o jos pardavimai prasidės birželio 13 d. Versija su „Ryzen Z1“ kainuos 599 USD / 699 €, o ją bus galima įsigyti nuo trečiojo ketvirčio.

„ROG Ally“ yra „Windows“ rankose laikoma konsolė su galingu „AMD Ryzen“ APU  procesoriumi su „Zen 4“ ir RDNA 3 architektūromis. Tai pirmas didelis ASUS bandymas pateikti galingą baterija maitinamą žaidimų produktą, kuriame būtų galima lengvai paleisti pagrindinius „Windows“ žaidimus. Konsolė turi septynių colių 120 Hz ekraną, palaikantį kintamą atnaujinimo dažnį. Ekranas taip pat palaiko LFC (mažo kadrų skaičiaus kompensavimo) funkciją iki 30 FPS. Tai svarbi savybė tiems, kurie nori ilgesnio žaidimo laiko prastesnės vaizdo kokybės sąskaita.

Remiantis nauja informacija, „Ryzen Z1“ serija palaiko TDP nuo 7 W iki 35 W. Tokio TDP diapazono nėra „AMD Ryzen 7040U“ „Phoenix“ serijoje. Bendrovė taip pat patvirtina „Ryzen Z1“ APU serijos  dažnį, kuris yra iki 5,1 GHz „Z1 Extreme“ variantui ir 4,9 GHz paprastai „Z1“ versijai. Integruotos grafikos dažnis atitinkamai iki 2,7 GHz ir 2,5 GHz. Be to, konsolėje yra 16 GB LPDDR5-6400 atminties.

Apžvalgos jau pasirodė internete ir panašu, kad yra tam tikrų trūkumų, įskaitant akumuliatoriaus veikimo laiką ir naudotojo sąsajos nesklandumus. Tačiau konsolė yra galingesnė už „Steam Deck“ ir veikia tyliau.

„ASUS ROG Ally“ apžvalgos:

6 Komentarai

  1. GreenZebra parašė:

    700 usd ir 800eur idomus pas asus conversion rate 😐

  2. ziogzzz parašė:

    Siaip neblogas portable, tik Relaxing end ziurejau COD2 multiplayer batareika atlaike viena valanda Turbo rezimu. mazokai.

  3. Digixo parašė:

    Smagus zaisliukas atrodo, bet vistiek taupau SteamDeck’ui 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.