„Asus“ ruošia kuprinę ir kėdę žaidėjams su RGB

RGB apšvietimas dabar dedamas visur, kartais jis prideda estetinio vaizdo, o kartais įmontuojamas tik dėl mados. „Asus ROG“ padalinys nusprendė, kad rinkoje trūksta kuprinės ir kėdės žaidėjams su RGB.

Nors iš pradžių atrodo, kad kuprinei RGB apšvietimas yra tikra nesąmonė, bet jo panaudojimas gali būti visai praktiškas. Pavyzdžiui, važiuojant dviračiu ir įsijungus šį RGB apšvietimą tapsi labiau matomas vairuotojams. „ROG Ranger“ kuprinės RGB apšvietimas veikia nuo bet kurios USB išorinės baterijos. Į šią kuprinę bus galima įkišti 17 colių ekraną turintį nešiojamą kompiuterį, o bendra talpa siekia 20 litrų. Kuprinė taip pat nepraleidžia vandens ir turi vandens nepraleidžiančius užtrauktukus. Naujos „ROG Ranger“ kuprinės išleidimo data dabar neskelbiama, neatskleidžiama ir kaina.

„ROG Chariot“ kėdė žaidėjams irgi pasipuoš RGB apšvietimu. Gera žinia, kad bus versija ir be šio apšvietimo. Tikėtina, kad ji bus ne mažai pigesnė. Kaip ir daugelis kitų kėdžių, taip ir „ROG Chariot“ turi lenktyninį dizainą su įvairiais patogumo priedais, tokiais kaip galvos pagalvėlė ar pagalvėlė nugarai. Sėdimoji dalis turi atminties putas, kas gali pridėti patogumo. Kėdės RGB bus varomas USB išorinės baterijos, tad jokių laidų nereikės.

Pranešama, kad „ROG Chariot“ kėdė be RGB bus išleidžiama 2019 pirmame ketvirtyje, o RGB versija pasirodys antrame šių metų ketvirtyje. Kainos kol kas neskelbiamos.

3 Komentarai

  1. EscO parašė:

    …„Asus“ ruošia kurpinę ir….

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.