„Asus Zenfone AR“ pasirodys birželio 14 dieną

„Asus Zenfone AR“ pirmą kartą pristatytas buvo CES metu Las Vegase. Tai buvo jau prieš kelis mėnesius, tačiau šis telefonas vis dar nepasirodė prekyboje. Praėjusį mėnesį buvo pranešta, kad naujasis „Asus“ įrenginys pasirodys Taivanyje birželio viduryje, JAV – netrukus po to.

Žiniasklaidos atstovams išsiuntinėtas kvietimas  patvirtina prieš tai buvusį pranešimą. „Zenfone AR“ bus oficialiai pristatytas Taivanyje birželio 14 dieną; renginio metu bus aptariamos dvi jo versijos – 8 GB operatyviosios atminties ir 6 GB. Galima drąsiai teigti, kad JAV keliaus 6 GB versija.

 „Asus Zenfone AR“ pristatymą teko atidėti veikiausiai dėl „Tango“ programėlės, kuri nesulaukė  didelio naudotojų susidomėjimo „Lenovo Phab 2 Pro“ atveju. Praešama, kad dabar jau daug daugiau „Tango“ įskiepių veikia sklandžiau naujajame „Zenfone AR“.

„Zenfone AR“ varomas „Snapdragon 821“ mikroschemų rinkinio, turi trigubą 23 MP „Tango“ kamerą, galinčią aptikti savo buvimo vietą trimatėje erdvėje, ir naudojančią jai sukurtas programėles. Ekranas – 5,7 colio WHD, leidžiantis suderinti telefoną su „Google Daydream VR“ platforma. Visa tai maitina 3300 mAh baterija.

 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.