„Asus“ anonsuoja 25 colių berėmį monitorių

„Asus“ su malonumu praneša, kad savo monitorių šeimą papildys 25 colių vaizduokliu, kuris turi berėmį dizainą, AH-IPS matricą ir 2560 x 1440 rezoliuciją.

Naujasis modelis gavo „MX25AQ“ pavadinimą. „Asus“ šiame monitoriuje įdiegė anti mirgėjimo technologiją ir mėlynos šviesos filtrą. Vaizduoklyje taip pat įmontuoti du 3 W garsiakalbiai. Jungčių pasirinkimas irgi nenuvils, gausime 2 x HDMI, 1 x HDMI/MHL ir 1 x DisplayPort 1.2. Monitorius turi 100 milijonų : 1 „Asus Smart Contrast Ratio, 300 cd/m2 šviesumą, 5 ms (GTG) atsako laiką bei 178 / 178 laipnsių apžvalgos kampus. Kaip minėjome anksčiau „MX25AQ“ gali pasigirti 2560 x 1440 rezoliucija bei AH-IPS matrica. Bet bene svarbiausias monitoriaus akcentas yra bėrėmis dizainas, teisingumo dėlei reiktu paminėti, kad rėmas visgi yra, bet jis tik 1 mm storio.

Gaila, bet kol kas „Asus MX25AQ“ kaina nėra žinoma. Norintys daugiau informacijos apie šį vaizduoklį gali aplankyti „Asus“ internetinę svetainę.

2 Komentarai

  1. crooked parašė:

    seip man labai idomus klausimas kodel visi gamintojai nedaro beremiu arba isvis su minimaliais remais? tokie monitoriai atrodo super cool ir didziulis pliusas jai 2 sujunges dar daugiau, nes nera to storo stulpo tarp monitoriu, ar cia slypi kazkokia tehnine puse remuose?

  2. Stipena parašė:

    Crooked, tai kad dabar visiems labiau storis imponuoja tai mada daryti plonesnius daiktus. Nors greičiausiai techniniai dalykai trukdo padaryti monitorių be rėmelio. Kadaise savo TV remontavausi tai va ir dabar gaila nepamenu kiek ten laisvos vietos rėmelyje yra… realiai pasistengus jie gali viską padaryti ko vartotojas nori, bet jiem pigiau daryti savaip. Kaip pvz spaudžia gamintojai vašką bandydami pasiekti tuos 144Hz, kai tuo tarpu John’as Carmack’as pasiūlė naudoti "Interlacing’ą" kuriuo galima su šiandieninėm technologijom pasiekti 1000Hz su mažu latency, kas būtų įdealus varijantas VR, bet tam reikia displėjaus "driver’ius" perrašyti nuo pagrindų. Aišku gamintojai nenori išradinėti dviračio per naują, tai jiems geriau yra "stick with what we got".

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.