„Asus“ anonsuoja „B150 Pro Gaming-Aura“ ir „B150 Pro Gaming“ pagrindines plokštes

„Asus“ pranešė, kad išleidžia pora žaidėjams skirtų pagrindinių plokščių, kurių kaina bus prieinama, bet tuo pačiu bus išlaikytos žaidėjams svarbios savybės.

„Asus“ pirkėjams pasiūlys „B150 Pro Gaming-Aura“ ir „B150 Pro Gaming“ pagrindines plokštes, kurios yra ATX standarto. Motininės plokštės turi išskirtinių savybių, kurias vertina žaidėjai. Nusipirkę minėtas pagrindines plokštes gaus „SupremeFX“ audio posistemę su „Sonic Radar II“ palaikymu, žaidėjams skirtą Gigabit ethernet tinklą su „Asus LANGuard“ ir „GameFirst“ technologijomis, kad jūsų internetas visada veiktu sparčiai ir be trukdžių, bei žinoma stiprią maitinimo grandinę.

Šios pagrindinės plokštės galės apgyvendinti šeštos kartos „Intel Skylake“ procesorius ir turės visas reikalingiausias šiuolaikines jungtis kaip: USB 3.1 Type-A ir Type-C, taip pat M.2 ir kt. Nereikėtų pamiršti ir puikaus „Fan Xpert 3“ ventiliatorių valdymo įrankio leisiančio jums koreguoti savo aušinimo sistemos skleidžiamą triukšmą ir efektyvumą.

Daugiau informacijos apie „Asus B150 Pro Gaming-Aura“ ir „B150 Pro Gaming“ pagrindines plokštes galite rasti gamintojo puslapyje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.