Asus atskleidė Eee Pad Transformer Prime planšetą

Nors apie artėjantį naujos kartos Asus planšetinį kompiuterį vardu Transformer Prime mes kalbėjome ne karta ir jo egzistavimas buvo menka paslaptis, kompanija šiandien jį pristato oficialiai ir nurodo naują informaciją, kurios nežinojome.

Visų pirmiausia, ką jūs turbūt ir prisimenate, Asus Eee Pad Transformer Prime bus vienas iš pirmųjų įrenginių rinkoje, kuris pasižymės keturių branduoliu nVidia Tegra 3 lustu. Planšetas taip pat turės 10.1 colio Gorilla Glass IPS įstrižainės ekraną ir 1GB darbinės atminties.

Kalbant apie operacinę sistemą, viskas daugiau ar mažiau aišku. Starto metu naująjį Asus planšetinį kompiuterį varys Google Android 3.2 operacinė sistema, tačiau gamintojas pridūrė, kad nepraėjus nei mėnesiui nuo starto vartotojai sulauks atnaujinimo ir savo Transformer Prime planšete galės naudotis Android 4.0 versija.

Asus nenurodė tikslios Eee Pad Transformer Prime planšetinio kompiuterio pasirodymo datos, tačiau įrenginys pasirodys kažkada kitą mėnesį. Planšetinio kompiuterio versija su 32GB tapos vidine atmintimi kainuos 500 JAV dolerių, o talpesnė 64GB versija – 600 JAV dolerių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.