Asus Eee PC 1005PR palaikantis mažiausią galimą HD raišką

Maždaug prieš mėnesį kompanija Asus anonsavo dar vieną Eee PC šeimos narį – internetinį nešiojamąjį 1005PR. Sunku pasakyti, kuris tai narys šioje šeimoje, bet turbūt visi sutiksite, kad Eee PC šeimos narių ratas yra be proto didelis.

Bet kokiu atveju, šis internetinis nešiojamsis yra įpatingas tuo, jog sugebės „sudoroti“ net mažiausią galimą HD raišką. Taip, mes kalbame apie 720p, nes vargu, ar didesnės raiškos rezoliuciją jūs sugebėsite išvysti 1366×768 taškų, 10.1 colio ekrane. Vaizdo rodymo sklandumu rūpinsis Boadcom Crystal HD lustas.

Tiesa, mes apie šį nešiojamąjį kalbame tik dėl to, jog jį nuo šiol galima užsisakyti. Taip, mėgautis HD raiška netrukus galės visi užsisakę šį gaminį. Kompiuterio aparatinė įranga yra gana apverktina, bet nieko geresnio ir nereikėjo tikėtis – tai ir toliau Intel pajamas didinantis Atom N450 procesorius, 1GB darbinė atmintis ir 250GB kietasis diskas.

Įdomu dar ir tai, kad visa tai sugeba susidoroti su Windows 7 Starter operacine sistema, veikti net iki 11 valandų pačiu nenašausiu bei vos įžiūrimu ekrano rėžimu ir tekainuoja 400 JAV dolerių. Tikra revoliucija Eee PC šeimos kompiuterio grupėje, nors manau, jog gerai paieškoje, rasime visiškai identišką kompiuterį toje pačioje Eee PC šeimoje.

1 Komentaras

  1. phemark parašė:

    Sitas jau visai nieko netbookas. Tikiuos dar pora modeliu pasirodys per artimiausius kelis menesius kad butu galima ish ko rinktis (noreciau 720p, 10h baterijos, bent 10coliu ekrano, naujesnio Atom, ka viska sitas ir turi, bet taip pat noriu to touchscreen ekrano, kuris pasisuka ir pasidaro kaip tablet (yra vienas EEE modelis toks, tikiiuos truputi patweekins ji:)))

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.