Asus Eee PC su AMD procesoriumi, rytojaus naujienos

Garsioji kompanijos Asus serija Eee PC pagaliau sulaukė internetinio nešiojamojo, kuris yra varomas AMD centriniu procesoriumi. Tai Asus Eee PC 1015T modelis, kurį varo vieno branduolio, K8 architektūros AMD V105 procesorius.

Kalbant plačiau apie AMD V105, šis procesorius, kaip ir minėjome, turi vieną branduolį, yra pagamintas 45nm technologiniu procesu, dirba 1,2GHz dažniu, o jo TDP siekia 9W. Pats Asus Eee PC 1015T pasižymi 10.1 colio ekranu ir AMD RS880 lustu bei integruotu AMD Mobility Radeon HD 4200 vaizdo procesoriumi.

Asus Eee PC 1015T taip pat turi 512MB darbinę atmintį, pasirinktinai 250 arba 320GB kietąjį diską, WiFi, Bluetooth ir bateriją, kuri leis kompiuteriui veikti iki šešių valandų. Deja, tačiau AMD mėgėjai jo dar įsigyti negali, o apie kainą taip pat nepranešta.

Taipogi dėl įtemto grafiko, Technews.lt praleido keletą svarbių naujienų, tačiau jums šią savaitę pristatė MSI GX640 žaidimų nešiojamojo apžvalgą, o rytoj parašysime keletą svarbių naujienų. Taigi mes pranešime apie VIA Nano procesorių, Samsung Galaxy planšetus, naująjį ketvirtosios kartos Apple iPhone bei pirmąjį Windows 7 pataisų paketą.

1 Komentaras

  1. daniukas21 parašė:

    jauciu baterija ilgai laikys 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.