„Asus“ pirmoji oficialiai įšoko į „AMD Kaveri“ APU palaikantį traukinį – pagrindinių sąrašą

„Asus“ tapo ne tik pirmąja „Computex 2013“ parodoje pademonstravusia naujuosius „AMD Kaveri“ APU palaikančią pagrindinę plokštę, bet ir sugebėjo tapti labiausiai skubančia kompanija, išleidusi A88XM-A ir A55BM-A/USB3 motinines plokštes, kurios yra suderinamos su ateinančios kartos AMD hibridiniais procesoriais.

Abu micro-ATX formato modeliai palaiko dabartinius „Trinity“ ir „Richland“ APU, naudojančius FM2 lizdą, tačiau didžiausia vinimi tampa garantuotas suderinamumas su „Kaveri“ hibridiniais procesoriais. Pastarieji AMD gaminiai turės ne tik DirectX 11.1, bet ir įgimtą PCI-Express 3.0 palaikymą. AMD A88X ir A55 mikroschemų rinkinius turinčios pagrindinės naudoja UEFI BIOS, DIGI + VRM įtampos reguliaciją, „Fan Expert“ bei USB 3.0 Boost technologiją, įgalinančią pasiekti 1,7 karto didesnį pralaidumą nei įprastinė USB 3.0 sąsaja.

„Asus“ pažadėjo, kad kiek vėliau prie šių pagrindinių prisijungs kiti modeliai, taip pat palaikantys FM2+ procesorius. Pilnas sąrašas bus pateiktas dar šiais metais, nors „AMD Kaveri“ APU prekyboje greičiausiai pasirodys tik kitų metų pradžioje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.