Asus planuose – keturi planšetiniai kompiuteriai 2012 metais

Visai neseniai įvykusioje kompanijos Asus surengtoje spaudos konferencijoje, kurioje buvo kalbama apie trečiojo ketvirčio finansinius rezultatus, nebuvo apleistas ir planšetinių kompiuterių klausimas. Asus žada keturis skirtingus planšetus 2012 metams.

Gamintojas patvirtino, kad pirmajame 2012 metų ketvirtyje pristatys du planšetinius kompiuterius, kuriuos veikiausiai varys naujoji Google Android 4.0 operacinė sistema. Deja, tačiau nei įrenginių vardai, nei techninės specifikacijos nebuvo atskleistos.

Asus net nežada praleisti ir Windows 8 operacinės sistemos starto. Kaip kompanija nurodė savo skaidrėje, kurioje kalbėjo apie planšetinių kompiuterių planus kitiems metams, tik ką pasirodžius Windows 8 operacinei sistemai, kas turėtų įvykti trečiajame kitų metų ketvirtyje, gamintojas pristatys du planšetus, varomus minėta programinės įrangos giganto Microsoft operacine sistema.

Tiesa, kompanija netrukus pristatys kiek ankščiau anonsuotą, 10.1 colio įstrižainės ekranu pasižymintį Asus Transformer Prime planšetinį kompiuterį, kurio „vinis“ – naujasis nVidia Tegra 3 procesorius, dar žinomas kodiniu vardu Kal-El. Kad ir kaip bebūtų gaila, Transformer Prime varys ne Google Android 4.0, bet senesnė Android 3.2 Honeycomb operacinė sistema.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.