Asus plečia Eee produktų seriją su planšetais (Atnaujinta)

Computex 2010 paroda oficialiai prasideda šiandien, tačiau naujienų turėjome ir vakar. Štai kompanija Asus Taivane prasidėjusioje parodoje oficialiai pristatė du naujus Eee serijos produktus – Eee Pad EP121 ir EP101TC.

Asus Eee Pad EP121 pasižymi net 12 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu ir, pasak kompanijos, galės dirbti iki 10 valandų. Kompanija siūlys ir specialų rinkinį su QWERTY tipo klaviatūra. Įstačius planšetą į klaviatūrą, jūs vargu ar pasakytumėte, jog tai nėra tiesiog įprastas internetinis nešiojamasis. Įrenginį varys Intel CULV serijos procesorius, o jį valdysime Windows 7 Home Premium operacinės sistemos pagalba.

Antrasis pristatytas produktas yra kiek mažesnis, nes Eee Pad EP101TC turės 10 colių lietimui jautrų ekraną. Jame įdiegta Windows Embedded Compact 7 operacinė sistema, kuri kiek skirsis nuo mums įprastos Windows 7. Nors kompanija nekalbėjo apie šio planšeto aparatinę įrangą, užkulisiuose kalbama, kad jame dirbs ARM architektūros centrinis procesorius.

Apie kainas bei pasirodymo datas Asus daug nekalbėjo, tačiau užsiminė, kad abu produktai veikiausiai pasirodys tik kitų metų pirmajame ketvirtyje. Bet kokiu atveju, veikiausiai kiek vėliau Computex 2010 parodoje kompanija apie tai pakalbės plačiau.

Atnaujinta: Pasirodė informacija, kad Asus Eee Pad įrenginiai kainuos kažkur 400-500 JAV dolerių ribose, bet mes vis dar liekame smalsūs. Vis dar neaiškios visos aparatinės įrangos ypatybės ir vidinė įrenginių talpa.

4 Komentarai

  1. crooked parašė:

    va cia tai suprantu toks daiktas, gali ir PC ir notebook pakeist, darbe pritaikyciau 🙂

  2. tarciokk parašė:

    ASUS has given us a
    $399 to $499 price range for the
    Eee Pads, but don\’t start
    salivating just yet. We were also
    told that the Eee Pad won\’t be
    out until the first quarter of
    2011.

  3. tarciokk parašė:

    kaina tikrai nebloga palygynus su ipad 🙂

  4. Tomas parašė:

    Lyginant su iPad tai be klausimų perku šį daiktą, reiks prigriebt šį daiktą kuo greičiau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.