Asus pristatė daugiajutiminį Eee PC

Kompanija Asus vakar pranešė, kad į rinką išleidžia pirmąjį savo internetinį nešiojamąjį, kuris pasižymi laidžiuoju ekranu bei Windows 7 operacine sistema. Šie komponentai leidžia kompiuterio lietimui jautrų ekraną valdyti daugiau nei vienu pirštu.

Tiesa, kaip ir galite numanyti, aparatinės įrangos specifikacijos neturėtų stebinti. Asus Eee PC T91MT turi Intel Atom Z520 centrinį procesorių bei 1GB DDR2 darbinės atminties. Kompanija siūlo pasirinkti tarp spartaus 32GB SSD kaupiklio ar įprasto 500GB mechaninio kaupiklio. Ekranas nėra labai didelis – tai 8.9 colio LED foninio apšvietimo WSVGA vaizduoklis, kuris geba atvaizduoti iki 1024×600 taškų rezoliuciją.

Kaip žinia, ekraną galima valdyti pirštais, tačiau tai nėra viskas. Asus pakuotėje prideda ir ergonomiško dizaino „rašiklį“. Kaip ir būtina nešiojamajam kompiuteriui, čia sutinkamos WLAN 802.11b/g/n ir Bluetooth 2.1 + EDR bevielio ryšio technologijos. Įrengtos dvi USB 2.0 bei viena Ethernet jungtys ir MMC/SD kortelių skaitytuvas.

T91MT taip pat yra gana plonas – jo storis tesiekia vieną colį, o sveria truputėlį mažiau, nei viena kilogramą, o būnant tiksliems, apie 0.96 kilogramo. Internetinis nešiojamasis komplektuojamas su Windows 7 Home Premium operacine sistema, o vartotojai Azijoje turės galimybę įsigyti ir kiek pigesnį modelį su Home Basic operacine sistema.


3 Komentarai

  1. suck4it parašė:

    Nezinau, nezinau man tai tokie dalykai nelb.. Asus Eee gi turi buti pigus ir paprastas. Manau tokie dalykai sitam modeliui tikrai nereikalingi..

  2. marazinas parašė:

    Man šiek tiek keista, kad pradėjo tik po 2 USB lizdus montuot. Kiek mažoka, bent jau man atrodo.

  3. suck4it parašė:

    Cia tai jo pritariu. Turiu fujitsu-siemensa pasiskolines su omniconectu tai ka ikisi omni connecta, pele ir vsio.. O kas jei spausdint reik? Tada tenka atjunginet pele.. Jau net nekalbu apie visus isorinius hdd, tv ir pns..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.