Asus rinkai pristatys Lamborghini VX6 internetinį nešiojamąjį

Vienas iš daugiausiai nešiojamųjų pasauliniu mastu parduodantis gamintojas , kompanija Acer bendradarbiauja su Ferrari ir mums yra pristačiusi ne vieną modelį su jų ženklu, tad nieko keisto, kad sujudo ir konkurentai Asus, kurie kuria po Lamborghini ženklu.

Naująjį artėjantį Asus Lamborghini VX6 12.1 colio internetinį nešiojamąjį galime pavadinti savotišku aukštos klasės kompiuteriu tarp mažai kainuojančių ypač mobilių internetinių nešiojamųjų. Šį mažylį varys Intel platforma, o grafika rūpinsis naujoji ION karta.

Žinoma, pirkėjai jau turėtų būti pasiruošę sumokėti gana nemenkus pinigus vien už Lamborghini logotipą, o likusi kompiuterio dalis taip pat nėra iš prasčiausiųjų. Mes kalbame apie 1,83GHz dviejų branduolių Intel Atom D525 centrinį procesorių, kuris oficialiai dar tik bus pristatytas, 4GB DDR3 darbinę atmintį, WiFi ir Bluetooth 3.0 bevielius ryšius bei net USB 3.0 jungtis. Beveik geriausia, ką galime sutikti internetiniame nešiojamajame.

Deja, tačiau Asus nepranešė, nei kiek Lamborghini VX6 kainuos, nei kada pasirodys. Aišku tik tai, jog su šiuo mažuoju galiūnu kompanija siūlys Windows 7 operacinę sistemą.

1 Komentaras

  1. Ndx parašė:

    Jau nepirmi metai kaip eina asus/ lamborgini nb

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.