Asus Zenbook linija įsitaiso ultrabook įrenginių šeimoje

Kiek keista tai, jog kompanija Asus savo ypač našius ir lengvus nešiojamuosius Zenbook, kurie priklauso ultrabook tipo įrenginių šeimai, oficialiai pristato ne pirmoji, nors pirmoji juos pademonstravo, tačiau kad ir kaip bebūtų, jie jau čia.

Renginyje, kuris vyko Niujorke, kompanija pranešė apie du nešiojamuosius – tai UX21, kuris pasižymi 11.6 colio įstrižainės ekranu bei UX31, kuris jau turi 13.3 colio įstrižainės ekraną. Abu nešiojamieji pasižymi aliuminio lydinio korpusu, kuris storiausiame taške tėra 1,7 centimetro storio, o ploniausiame – vos 0,28 cm storio, kas yra išties mažai.

Tiek UX21, tiek ir UX31 be išimties turės USB Charger+ technologiją, kuri leis įrenginius greičiau pakrauti panaudojus USB sąsają, Bang & Olufsen ICEpower technologiją naudojančius stereo garsiakalbius, Bluetooth 4.0 bevielį ryšį ir USB 3.0 jungtis. Visgi UX31 dėl didesnės baterijos galės veikti iki septynių valandų, o UX21 – iki penkių valandų.

Pigiausias UX21E-DH52 Asus Zenbook atstovas prekyboje pasirodys jau rytoj ir kainuos 1000 JAV dolerių, tačiau savyje turės Intel Core i5-2467M procesorių, 4GB DDR3 darbinės atminties ir 128GB talpos SSD kaupiklį. Visgi brangiausias iš šeimos, tai yra UX31E-DH72, jau pasižymės Intel Core i7-2677M procesoriumi ir net 256GB talpos SSD kaupikliu. Žinoma, jus nustebins ne tik SSD kaupiklio talpa, tačiau ir jo kaina – 1450 JAV dolerių.




2 Komentarai

  1. registracijoz parašė:

    ispustas burbulas.. tiesiog dauguma perejo prie laptopu kurie nelabai skirti zaidimams. prastesnis ausinimas, procesoriaus ir vaizdo kortos pakeitimas kainuoja per brangiai..
    belieka nusipirkti xbox ir pamirsti visus strigimus.

  2. pekinas parašė:

    tai čia ne žaidimams, o įvaizdžiui, kas gali įpirkti įvaizdi tam ir šiek tiek galingumo reikia 🙂 tas pats kaip apple tik, kad pigiau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.