„Ataribox“ naudos AMD SoC ir „Radeon“ grafiką

„Linux“ operacinės sistemos ir ultra kompaktiškų sistemų gerbėjai pagaliau sulaukė to, ko negali praleisti pro savo akis. „Facebook“ paskyroje ne tik buvo pasidalinta tikromis nuotraukomis, bet ir prabilta apie tai, ko galima tikėtis iš šios „Atari“ dėžutės.

„Ataribox“ dizaineris Feargal Mac Conuladh prasitarė, kad į medžio apdaila pasižymintį korpusą įsprausta sistema bus pakankamai galinga, jog prilygtų vidutinės klasės asmeniniam kompiuteriui, o tokius žaidimus, kaip „Minecraft“ su „Terraria“ doros su malonumu. Ne be specialiai kurto AMD SoC lusto ir „Radeon“ grafikos. „Atari“ pasišventė „Linux“ operacinę sistemą su modifuotu UI pritaikyti patogesniai TV navigacijai, įtariama naudojant tipinius „joypad“ valdiklius, beto paliekama galimybė modifikuoti OS kiekvienam pagal savo poreikius. „Ataribox“ kūrėjai įsivaizduoja savo produktą kaip multifunkcinį įrenginį, su kuriuo galima žaisti, transliuoti ir naršyti visiškai neribojant laisvės. Feargal Mac Conuladh užsiminė ir apie galimybę pasiekti trečių šalių parduotuves, konkrečiai „Steam“.

Priklausomai nuo regiono „Ataribox“ turėtų kainuoti apie 250 – 300 USD. Oficialus išleidimas numatomas 2018-ųjų pavasarį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.