Ateitis – ekranai korpusų viduje?

Idėja apie ekranus kompiuterio viduje nėra kažkokia išskirtinė naujieną. Aukštos klasės aušinimo skysčiu sistemos savo ekraniukuose rodo temperatūras, tą patį gali daryti ir brangios vaizdo plokštės. „Asrock“ šią idėja perkelia į naują lygį. Kompanija tikisi, kad vietoj RGB apšvietimo, iš kompiuterių šonų švies ekranai.

Kompanija išleido kelias motinines plokštes, kuriose buvo neaiškios paskirties eDP jungtimi, kuri dažniausiai sutinkama nešiojamuosiuose kompiuteriuose. Dabar paaiškėjo, kam ji yra skirta. Kompanija pristatė ekraną, skirtą įmontuoti į kompiuterių korpusų vidų ir yra matomas pro skaidrią šoninę panelę.

Jis skirtas įvairios papildomos informacijos pateikimui, ar tiesiog modernaus įvaizdžio palaikymui. Idėja yra pakankamai inovatyvi, kad jai pakaktų įgyvendinti paprasto lygio ekrano. 13,3 colio įstrižainės ekranas paremtas IPS technologija. Jis vaizdą atkuria 60 Hz dažniu ir pasiekia 300 cd/m² ryškumo lygį.

Ekranas suderinamas su „Asrock Z790 LiveMixer“, „Z790 Pro RS/D4“, „Z790M-ITX WiFi“, „Z790 Steel Legend WiFi“, „Z790 PG Lightning“, „Z790 Pro RS“, „Z790 PG Lightning/D4“, „H610M-ITX/eDP“ ir „B650E PG-ITX WiFi“ motininėmis plokštėmis. Kaina kol kas nėra žinoma.

2 Komentarai

  1. bugism parašė:

    Nereikalingas daiktas

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.