Atgimusi StarCraft visata ypač populiari tarp žaidėjų

Kompanija Blizzard visai neseniai net po 12 metų pertraukos atgaivino StarCraft visatą išleisdama naują mokslinės fantastikos strateginio žaidimo versiją, kuri gerina rekordus. Per pirmąsias 48 valandas parduota net 1,5 milijonai žaidimų kopijų.

Vos per pirmąją dieną StarCraft II Wings of Liberty žaidimo kopijų buvo parduota net milijonas, o žaidimas galimas tiek Windows, tiek Mac OS operacinėms sistemoms. Ne vienas žaidėjas sako, kad tai metų strateginis žaidimas, tačiau jis šiais metais gali tapti ir apskritai populiariausiu kompiuteriniu žaidimu rinkoje.

StarCraft II žaidimas pristatytas net 11 skirtingų kalbų visuose penkiuose kontinentuose. Taip kompanija siekė per pirmąsias dienas parduoti kuo daugiau žaidimų kopijų ir bus įdomu pažiūrėti, kokie rezultatai bus po pirmojo mėnesio. Rezultatai taip pat stebina, nes šiuo metu yra vasaros vidurys, tad daugelis žaidėjų atostogauja ir žaidimą gali įsigyti tik rudenį.

9 Komentarai

  1. nanoWorld parašė:

    Man rodos, Diablo 3 taip pat uzdirbs doleri kita, kuomet iseis 🙂

  2. aurizz84 parašė:

    Tikrai labai geras zaidimas. Ilgai lauktas ir pagaliau sulauktas jau baigiu pereiti visa single player. Manau teks isigyti ir legalia zaidimo kopija.

  3. phemark parašė:

    Jo ash irgi laukiu Diablo 3 (nors ir sitas neblogas:)

  4. svedas parašė:

    Joa lb patiko cinematics, labai itraukia į istoriją.

  5. Storasis parašė:

    Multiplayeris labai suconsolintas, nera chat roomsu, pilna visokiu achievementu, custom games sistema tokia kad esi priverstas lost tik populiarius mapus, sumeta i kruva su random zmonem be teises kick ir auto-start. Nera lan, esi priristas prie tos BattleNet sistemos. Matosi prikiso nagus pinigu istroskusi Activision. Bet standartinis gameplayjus nuostabus

  6. adijux parašė:

    Blizzard yra viena iš nedaugelio kompanijų, kurios nenuvilia ir neišleidžia neužbaigto visiško šlamšto. SC2 tikrai nuostabus žaidimas. 🙂

  7. Fostil parašė:

    Storasis tai turbut nelosei MP normaliai, nes ranked sistema ten yra ir su noobikais nepapulsi jei gerai losi. O custom mapai yra visai kitas reikalas ir niekam neidomus jie, tiesiog laiko prastumimas ten visokie TD, CF ir kiti modai.

    Jei butu lan sistema, butu taip pat kaip ir su sc1, piratavimas begalinis. Pririse prie battle.net jie islose didziulius pinigus ir kur dar sekantys papyldimai laukia… MP pilnas zmoniu ir geimu nereik ilgai laukt.

  8. Ambient parašė:

    10/10 nera ka pridurti, tiesiog tobulas zaidimas.

  9. newdiamond parašė:

    nu va piratavimas jiems ne motais…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.