Atnaujinta „Xbox Series S“ konsolė turėtų pasirodyti 2022 metų gale

„Moore’s Law is Dead“ pateikė labai įdomių naujų gandų apie konsoles. Jo teigimu, „Microsoft“ ruošia atnaujintą „Xbox Series S“ konsolę, o jos išleidimo reikėtų tikėtis 2022 metų pabaigoje. Dabartinės „Xbox Series S“ konsolės turi „Zen 2“ procesorių su grafika pagamintą naudojant 7 nm litografiją. Kol kas nėra aišku, ar atnaujintoje konsolė ir toliau bus naudojamas „Zen 2“ branduolys, o gal bus pereita prie „Zen 3“. Dabar grafikos posistemė turi 20 vykdomųjų vienetų, o jų luste iš viso yra 24. Atnaujintoje konsolėje turėtų būti naudojamas 6 nm lustas su visais 24 grafikos vykdomaisiais vienetais. Nors keturi papildomi vykdomieji vienetai nėra daug, bet nauja konsolė gali būti net iki 50 % greitesnė. Tai bus pasiekta pakeliant dažnį. Atnaujinta konsolė turėtų būti pardavinėjama už 350 USD, o esamos „Xbox Series S“ konsolės kaina bus sumažinama iki 189-249 USD. Tai turėtų reikšti, kad abi konsolės bus pardavinėjamos vienu metu.

„Moore’s Law is Dead“ taip pat užsimena, kad 2023 metais bus atnaujinta ir „Xbox Series X“ konsolė, bet daugiau informacijos apie tai nepateikia.

4 Komentarai

  1. EscO parašė:

    leiskite pasitikslinti xbox pigesnis bet su juo nėra ką žaisti?

  2. Equal parašė:

    Priklauso kokių žaidimų jums reikia.Ant Xbox nėra last of us,uncharted,god of war,gran turismo ir pan,bet yra forza,flight simulator,halo,ori.Tiesiog prieš perkant konsole reikia išsiaiškinti kokius žaidimus norėsite žaisti.

  3. Daimonass parašė:

    Tai pat xbox gali pasiūlyti žaisti senus xbox 360 žaidimus.
    Sony gana stipriai atsilieka šitoje vietoje.

  4. EgidijusL parašė:

    Daug žmonių Playstation 5 perka dėl naujų pultelio efektų, daug kam patiko, nors ne visi žaidimai tai dar išnaudoja…
    Gal labai jau per apžvalgininkus YT Sony tą pultelį labai išreklamavo „Vau, kai gerumo“ frazėmis…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.