Atnaujinta Apple iMac viskas viename kompiuterių serija

Šiandien buvo pristatyti atnaujinti kompanijos Apple stalinių kompiuterių serijos iMac atstovai. Naujieji gaminiai galės pasigirti tokiomis naujovėmis, kaip antros kartos Core procesorius, AMD Radeon HD 6000M serijos vaizdo plokštė ar Thunderbolt I/O technologijos palaikymas.

Atnaujinta iMac serija turės keturis modelius. Du iš jų turės 21.5 colių, o likusieji du – 27 colių ekranus. Naujuosiuose kompiuteriuose pirkėjai ras FaceTime HD kamerą, SD kortelių jungtis,o jie bus pardavinėjami su Mac OS X Snow Leopard programine įranga. Pigiausias serijos atstovas kainuos $1,199. Jis turės 2.5GHz dažnio, keturių branduolių procesorių, Radeon HD 6750M vaizdo plokštę ir 500GB talpos kietąjį diską. $1,499 kainuojantis modelis turės 21.5 colių ekraną, 2.7 GHz procesorių, Radeon HD 6770M vaizdo plokštę ir 1TB kietąjį diską. $1,699 vertės modelis turės 27 colių ekraną ir 3.1 GHz dažnio, keturių branduolių procesorių. $1,999 kainuojantis iMac serijos atstovas nuo kitų skirsis tuo, kad turės Radeon HD 6970M vaizdo plokštę.

\“Mūsų klientai mėgsta iMac aliuminius korpusus, nuostabų ekraną ir „viskas viename“ dizainą. Su naujos kartos keturių branduolių procesoriais, galingomis vaizdo plokštėmis, Thunderbolt technologija ir FaceTime HD vaizdo kamera, mes pradėsime pardavinėti geriausią pasaulyje stalinį kompiuterį“ – teigė Apple marketingo viceprezidentas Philipas Schilleris.

4 Komentarai

  1. Crembo parašė:

    „pardavinėti geriausią pasaulyje stalinį kompiuterį“ – neturiu žodžių. Tačiau vis dėlto, taip pasakė marketingo viceprezidentas tai kaip ir nieko keisto.

  2. adijux parašė:

    Kiekvienoje naujienoje, susijusioje su Apple, tas pats: barniai, ginčai ir žodžių karai.

    Apple yra verslo kompanija, o verslas yra verslas. Visos įmonės vienaip ar kitaip „kabliuoja“ klientus įvairiais triukais.

    Tad jei neperkate, tai ir nesukite dėl to galvos. Kažkoks keistas žmonių įprotis visada kitų turtą skaičiuoti.

  3. pekinas parašė:

    adijux, čia viskas normalu, vieni žmonės kurie supranta skaičius nori padėti kitiems, tačiau tie kurie nesupranta to tai kažkokiu mistiniu būdu pasirenka kitus variantus. Na čia aišku mados ir skonio reikalas 🙂

    jei IKI bananai kainuotu 15lt ar jūs nesistengtumete patarti žmonėms, kad tas pats maximoje 6lt nekainuoja? 🙂

    P.S. apple vis tik geras daiktas 🙂

  4. Pasisiauses parašė:

    ponas pekine, kaip \"suprantantis skaičius\" žmogus, gal galėtum man surast iMac kompiuterio PC analogą, kuris būtų pigesnis 🙂 Prašyčiau atsižvelgti į ekrano matricą (IPS) 🙂
    Sėkmės.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.