Atsinaujino Valve Steam servisas

Žaidimų platintojas ir vienos iš didžiausių skaitmeninių žaidimų parduotuvių savininkų, kompanija Valve pranešė, kad nuo šiol galima išbandyti dar patogesnę Steam programinės įrangos versiją, kuri jau prieinama visiems vartotojams.

Su naujosios kliento bandomosios versijos pasirodymu kompanija taip pat užsiminė apie pastarųjų dvylikos mėnesių lankomumo statistiką. Kaip teigia Valve, aktyvių Steam vartotojų ratas padidėjo keturis kartus, sistema jau turi 25 milijonus aktyvių lankytojų. Steam servise jau galima įsigyti daugiau nei 1000 žaidimų, kas, pripažinkime, yra gana nemažai.

Naujasis klientas pasižymi nauja vartotojo sąsaja. Valve teigia, kad atsižvelgė į vartotojų pageidavimus, tad naujoji versija – gražesnė, patogesnė ir siūlo žymiau daugiau galimybių viso pasaulio žaidėjams. Taip pat pagerintas paieškos filtras, bendras žaidimų pateikimas.

„Mes atlikome nemažai pakeitimų naujajame Steam kliente atsižvelgdami į mūsų vartotojų pageidavimus dėl programinės įrangos greičio, galimybių ir, žinoma, sąsajos.“, – sakė Džonas Kukas, Steam kliento kūrimo vadovas. Ar tai pateisins lūkesčius, nuspręs tik žaidėjai.

6 Komentarai

  1. pekinas parašė:

    kur tau nepadauges klientu kai zaidimai po 3 eurus ar galbut net pigiau vaiksto.
    labai jau ant kiekybes panese juos, galbut ir teisingai.

  2. dzapie parašė:

    na, o kodel ne? akcijos atrakcijos bent tikros, o ne kaip pas lietuvius nubraukta 200, po apacia uzklijuota 150, o stumia uz 190lt…

    seniau pirkdavom piratkes cd turguj uz 20lt, daba galima legalius geimus po 20lt pasiimt, why not? na aisku ne naujausius, bet anyway 😉

  3. tubulis parašė:

    10lt vienas CD,po to 20lt kainavo DVD, oi laikai buvo.. 😀

  4. dzapie parašė:

    as tai cd pirkdavau uz 25lt net, tai cia 10lt tai jau papigiai skaites 🙂

  5. arturas173 parašė:

    Na isbandziau as ta beta, nesutvarkyta isvis, lagina ziauriai 😀

  6. aKii parašė:

    Niekas ten nelagina, be to naujas UI yra tikrai patogesnis ir funkcionalesnis nei buvęs prieš tai. Vienintelis bugas, kurį teko užtikti buvo keli meniu be teksto.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.