Atsinaujinus į „Windows 11“ prie „Windows 10“ bus galima grįžti 10 dienų

„Microsoft“ savo naują „Windows 11“ operacinę sistemą išleis šių metų rudenį, veikiausiai, spalio mėnesį. Nuo tada ši operacinė sistema bus siūloma „Windows 10“ naudotojams kaip nemokamas atnaujinimas.

Aiškėja, kad iš „Windows 10“ atsinaujinus į „Windows 11“ naudotojui bus duota tik 10 dienų grįžti prie savo buvusios operacinės sistemos. Vykstant atnaujinimui į „Windows 11“ bus išsaugomi visi esami failai ir nustatymai, bet kažkodėl grįžti prie senesnės operacinės sistemos bus galima tik per dešimt dienų. „Microsoft“ planuoja pilnavertį „Windows 10“ operacinės sistemos palaikymą iki 2025 metų spalio mėnesio, tad skubėti naujintis į „Windows 11“ nėra reikalo.

Ištrauka iš „Microsoft“ DUK skilties:

If I don’t like Windows 11, can I return to Windows 10 after an upgrade?

Yes. If you have installed the upgrade for Windows 11, you will be able to re-install files and data to Windows 10 for a 10-day period.

 

 

12 Komentarai

  1. Asara parašė:

    Adex pritariu.

  2. newdiamond parašė:

    XP ir Win7 buvo geros…

    visa kita, jeigu geros…tai nelabai suprantu kad Jus veikdavote su PC…

    O del WIn11, tai cia kaip istraukti senus kaledinius eglutes zaisliukus, nuvalyti dulkes, viena dar net blizguciais pabarstyti ir pasakyti sau, wow nauji zaisliukai…
    tas pats su Win11….

    • xFiniti64 parašė:

      ant dekstopinio kompo tai jo, bet ant surface pro plansetes tai, wow windows veikia kaip telefonas, tikra lietimui jautri operacine, wow galiu viska jau padaryti tapsnodamas.

  3. Daemon parašė:

    Aš vištos net nepamenu, kad būčiau naudojęs. Greičiausiai peršokau nuo XP tiesiai prie WIN7.

    Man WIN11, tai tikrai pagražinti atrodo. Negalima iš Windows’ų tikėtis per daug, čia ne macOS.

    Sakau, kaip grafinis dizaineris.

  4. kernelis parašė:

    Reiketu apsibrezti, ka reiskia „gera“ 🙂 Jeigu viskas, ka darai, tai browse’ini – tada faktiskai visos OS vienodai geros.

    As sakyciau zmones truputi per daug stumia ant pacios Vista, nei reiketu. Cia vos ne ‘default’ nuomone visu tapo, kad totalus sudas. Didele dalis problemu ten buvo del prastu driver’iu is paciu hardware’o gamintoju. Bet kad Vista OS developmentas buvo ziauriai mismanage’intas ir smarkiai nukrypo nuo to, kas turejo buti „Longhorn’ai“ pagal originalu plana – tai irgi faktas. Aisku, overall viska lemia galutinis user expedience’as, o jis buvo lievas.

    O kas del Windows 11 – tai ka zinau. Man, kaip Linux’istui, tai atrodo, kad jeigu pasikeiti taskbar’o alignment’a i kaire puse ten faktiskai viskas vos ne 1:1 kaip paskutinio update Windows 10, isskyrus kad paliktas tik naujas UI ir sioki tokie kosmetiniai pakeitimai, bet as kaip programuotojas gal per daug redukuotai i UI ziuriu…

  5. aiwaris parašė:

    vista buvo gera os tik kad per anksti isejo nes to laiko hardware jos normaliai nepanese ir tiek tai ir liko sita os tokia nesuprasta ir bent jau man tai daug labiau patiktu jai nuo jos butu ir kitos o sekusios i pan puse kaip vista tik kad viskas savo laiku aisku taip sakau nes crap bent jau man viskas kas prasidejo nuo win8 dingo patogumas dingo normalus start dingo grazi isvaizda ir pan tai tenka 3rd papildomu soft naudotis kad vien start normalu gauti plius visas dabartinis ms bloatware and crapware tik win isirasius krc rrrrrrr ir tiek su tokais win bet deja nera kito pasirinkimo tai tenka naudoti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.