Atskleidžiamas „AOC GAMING U28G2XU2″ su HDMI 2.1

Prieinami 4K žaidimai tampa dar geresni
HDMI 2.1: „AOC GAMING U28G2XU2″

Amsterdamas, 2022 m. liepos 7 d. – „AGON by AOC“ – vienas iš pirmaujančių pasaulyje žaidimų monitorių ir IT priedų prekės ženklų – pristato naują 71 cm/28 colių žaidimų monitorių „AOC GAMING U28G2XU2„, dabartinio „U28G2XU“ įpėdinį. Dėl itin spartaus 144 Hz atnaujinimo dažnio ir aštraus kaip skustuvas 1 ms GtG atsako „U28G2XU2″ patiks ir mėgėjams, ir užkietėjusiems žaidėjams – tiek žaidžiantiems kompiuteriu, tiek konsolėmis.

„AOC GAMING U28G2XU2″ leidžia žaisti 4K žaidimus už prieinamą kainą

Tiems, kurie vertina tiek neįtikėtinai detalų vaizdą su itin aukšta raiška, tiek aukštą atnaujinimo dažnį, kad pasiektų sklandžią, sklandžią žaidimų patirtį beveik be vaizdo atsilikinėjimo, „U28G2XU2″ suderina tai, kas geriausia iš abiejų pasaulių. Pridėjus „VESA DisplayHDR 400“ sertifikatą, kad būtų galima dekoduoti ir atkurti HDR turinį su akį traukiančiais vaizdais, ir „Adaptive-Sync“ technologiją, palaikančią VRR (kintamo atnaujinimo dažnio) sinchronizavimą, „U28G2XU2″ užtikrina aštrų, sklandų veiksmą su ryškiais vaizdais, be tokių trukdžių kaip plyšinėjimas ar trukčiojimas.

Pasiruošęs ateičiai
Atnaujintas „U28G2XU2″ su dviem HDMI 2.1 prievadais pakeis „U28G2XU“ – pirmąjį praėjusių metų AOC pasiūlymą, kuriame buvo suderinta 4K skiriamoji geba ir 144 Hz atnaujinimo dažnis, daugiausia skirtas asmeninių kompiuterių auditorijai, naudojant „DisplayPort“ jungtį, kad būtų galima rodyti 4K @ 144 Hz.

Naujoji konsolių karta ir didėjantis naujausios kartos vaizdo plokščių prieinamumas reiškia, kad HDMI 2.1 jungtis tampa visur paplitusi tarp žaidėjų bendruomenės, o tai puiki žinia! HDMI 2.1 technologija pasižymi daug didesniu dažnių juostos pločiu nei HDMI 2.0, todėl ja galima perduoti 4K @ 144 Hz ir didesnį signalą.

„AOC GAMING U28G2XU2″ turi du HDMI 2.1 prievadus ir du „DisplayPort 1.4″ prievadus, o tai reiškia, kad jis gali priimti 4 skirtingus 4K raiškos vaizdo šaltinius dideliu atnaujinimo dažniu. Dėl įdiegtų „Picture-by-Picture“ ir „Picture-in-Picture“ režimų du iš šių šaltinių gali būti rodomi vienu metu.

Dabar „U28G2XU2″ palaiko „Xbox Series S“ ir „Series X“, taip pat „PlayStation 5″ geriausiais parametrais: 120 Hz ir 4K raiška su įjungtomis HDR ir VRR funkcijomis. HDMI 2.1 prievadai palaiko ir daugiau, iki 144 Hz ir 4K raišką, jei vietoj naujųjų konsolių prijungiamas nauja vaizdo plokštė.

Pripildytas funkcijomis
Monitorius turi greitą IPS panelę, plačius 178/178° žiūrėjimo kampus, plačią spalvų gamą, užtikrinančią sodrias ir sodrias spalvas, ir didelį spalvų tikslumą. Didžiausias 400 nitų ryškumas pagerina matomumą ryškiomis aplinkos apšvietimo sąlygomis, o didelį ryškumą HDR režimu patvirtina ir „VESA DisplayHDR 400″ sertifikatas.

Idealaus 28 colių dydžio ir išskirtinio 157 ppi pikselių tankio monitorius „U28G2XU2″ taip pat puikiai tinka namų biuro naudotojo / naktinio žaidėjo stalui. 4 prievadų USB 3.2 šakotuvas leidžia išnaudoti didelį prijungtų įrenginių duomenų pralaidumą, pavyzdžiui, išorinių diskų. „U28G2XU2″ turi itin ergonomišką stovą su 130 mm aukščio reguliavimu, dideliu pasvirimo, pasukimo diapazonu ir 90° pasukimo galimybe, todėl lengvai ras savo vietą bet kurio naudotojo sąrankoje. Dėl integruoto „LowBlue“ režimo ir „FlickerFree“ technologijos žaisti žaidimus ar dirbti su „U28G2XU2″ naktį taip pat patogu.

Monitoriaus OSD nustatymuose pateikiamos kitos pritaikymo parinktys: šeši žaidimų režimai, tokios funkcijos kaip „Dial Point“, „Game Colour“ (spalvų sodrumas) ir „Shadow Control“, kad žaidėjai galėtų maksimaliai išnaudoti savo žaidimus ir įgyti pranašumą prieš priešininkus.

AOC GAMING U28G2XU2“ bus galima įsigyti nuo 2022 m. liepos mėn. už tiekėjo nustatytą kainą – 799,00 €.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.