Atskleista dar daugiau „Intel Skylake-S“ procesorių

Kinų internetinis puslapis „Benchlife.info“ paskelbė galimas „Intel Skylake-S“ procesorių specifikacijas. Iš viso sąraše galime pamatyti dešimt 6000-osios serijos procesorių, kurie priklauso i5 ir i7 šeimoms. Šaltinis taip pat pasidalino ir nuotraukomis. Jeigu tikėti šia publikacija, „Intel Skylake-S“ procesoriai bus pristatomi „Intel Developer Furum“ metu, o šis renginys vyks rudenį.

Paviešintame sąraše matome 10 procesorių, kurie visi suderinami su Socket 1151 tipo motininėmis plokštėmis. „Skylake-S“ palaiko du atminties tipus DDR4 ir DDR3L. Procesorių TDP reitingas varijuoja 35-95 W ribose. Kaip ir ankščiau i7 tipo procesoriai turi įgalina HyperThreading technologiją, kurios nerasime i5 procesoriuose. Branduolių skaičius lyginant su senesnėmis kartomis nepasikeitė – tiek i5 tiek i7 procesoriai turi po 4 branduolius.

Vardinimas lieka nepakitęs tad K prierašas praneša mums, kad sulauksime ir dviejų procesorių paruoštų spartinimui: i7-6700K ir i5-6600K. I7-6700K ištrauktas iš dėžutės jau turės 4 GHz bazinį dažnį, o Turbo režime jis galės pakilti iki 4.2 GHz. Šis procesorius taip pat turės ir 8 MB spartinančios atminties. Kiek silpnesnis i5-6600K veiks 3.5/3.9 GHz dažnių diapazone ir turės 6 MB spartinančios atminties.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.