Atskleista MSI Big Bang XPower X58 pagrindinė plokštė

Šiuo metu aparatinės įrangos gamintojo MSI Big Bang pagrindinių plokščių serija susideda iš dviejų Intel P55 lustu grįstų produktų – tai Big Bang Fuzion bei Trinergy. Visgi, kaip neseniai buvo pranešta, kovą ši serija bus išplėsta aukštos klasės Big Bang XPower gaminiu.

Artėjantis ypač aukštos klasės produktas, kuris turės Intel X58 lustų rinkinį, palaikys LGA 1366 procesorių lizdą ir pasižymės MSI SuperPipe aušinimo sistema, turės šešis DDR3 atminties lizdus ir net šešias PCI-Express x16 jungtis, tad palaikys maksimaliai galimas AMD CrossFire X ir nVidia Quad SLI vaizdo plokščių konfigūracijas.

MSI Big Bang XPower taipogi turės dvi SATA 6.0 Gbps ir šešias SATA 3.0 Gbps jungtis, nepamirštas čia ir naujausias mados klyksmas, tai yra dvi USB 3.0 jungtys. Žinoma, neužmiršta ir eSATA jungtis, dvigubas Gigabit Ethernet išėjimas, FireWire jungtis. Taip pat su pagrindine plokšte bus siūloma OC Genie spartinimo funkcija bei problemas pranešantis LED ekranas.

MSI skuba ir tikisi, jog spės Big Bang XPower pristatyti dar kovą, kaip tik tada, kai Intel pristatys šešių branduolių Intel Core i7 980X procesorių. Kol kas jokių žinių apie kainą, tačiau kalbant europine kalba, tai turėtų būti daugiau 300 eurų.


3 Komentarai

  1. Creative64x2 parašė:

    Nesuprantu aš tų gamintojų. Ši plokštė tikrai bus brangi, bet yra tik 2 USB3 ir 2 SATA 6Gbs… juk tiek USB 2 su USB 3, tiek SATA 3Gbs su SATA 6Gbs suderinama, bet vis tiek tik po 2 deda. Tikra rinkodara

  2. -NRJ- parašė:

    Creative64x2
    money money….
    noresi daugiau darysi upgreida kokios add-on plokstes pagrindu
    arba motinine kita praejus kokiam pusmeciui ar daugiau desi…

  3. svedas parašė:

    na usb controleris kastuoja ~29 usd, kol kas regis ji gamina tik nec (cia kur buna iskart motinose ne add on)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.