Atskleistas „Apple iPhone X“

Jau seniau buvo daug gandų apie 1000 USD kainuojantį „Apple“ telefoną. Pagaliau viskas oficialu, toks modelis tikrai bus – tai „iPhone X“, kainuojantis 999 $.

Kaip atskleidžia pateikiamos nuotraukos „iPhone X“ priekyje bus beveik vien ekranas. Kitaip sakant, telefonas iš ateities. Kadangi jam sukurti buvo naudojami visiškai nauji komponentai dėl to išaugo ir prietaiso kaina. Jis pasižymės įvairiausiais žaisliukais, kaip įspūdinga kamera, bevieliu krovimu bei nauju galingu ir ekonomišku procesoriumi. Pats telefono korpusas bus iš aliuminio ir stiklo.

Kaip minėjome, „iPhone X“ kaina startuos nuo 999 USD, tiek reikės pakloti už 64 GB talpos turinčią versiją. Norintys 256 GB versijos gaus sumokėti 1149 USD. „Apple iPhone X“ iš anksto bus galima užsisakyti nuo spalio 27 dienos, o parduotuvėje telefonus rasime nuo lapkričio 3 dienos.

https://youtu.be/K4wEI5zhHB0

21 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    jeigu kalbeciau i eteri…tai butu vien pypsai 😀

  2. Povilas parašė:

    Animoji! 😀

  3. Evaldino parašė:

    Realiai, man tai čia yra tik viena „naujovė“ – FaceID (dėl ko galėjo prieky išimt mygtuką). Įdomu sulaukt reviews, bet jeigu tikrai taip viskas apgalvota ir gerai padaryta, kaip pasakoja, tai aš užskaitau šį progresą. Aišku, aš pats X nepirksiu (nebent įmonė nupirktu, kaip kažkada 6S), bet ir piršto antspaudo skanavimas (be kurio dabar neįsivaizduoju savo telefono) turėjo nuo kažkur kažkada prasidėti, o jei FaceID bus geriau, tai aš už! 😉

  4. Povilas parašė:

    https://www.youtube.com/watch?v=_HTXMhKWqnA&feature=youtu.be&t=377 😀

    realiai negraziai atrodo sensoriu vieta, jiems reikejo daryt plona remuka pvz tam paciam virsui, tik per visa eile isdeliot sensorius, tada butu tikrai atrode full edge tu edge. kazkaip per daug vargo atrodo su faceid, paziuret, perbraukt, kai pirstu tik paliest uztenka, galejo bandyt integruot pirsto jutikli i ekrana, va tada kazkas butu idomesnio.

  5. FuZe parašė:

    LG V30 man n kartu geriau atrodo…

  6. IFeelYou parašė:

    Oi bus komentarų 😀

    Tas veido atpažinimas įdomus dalykas. Miegi naktį, prasimerki, o ten žmona maskatuoja su tavo iphonu tau prieš veidą norėdama atrakinti 😀

  7. Neveris parašė:

    samsung s8 naujas 599 poundu, cia 999 😀 taip biski skirtumas yra…..

  8. lux parašė:

    Ištiesų iPhone X ir Galaxy S8 nėra tiesioginiai konkurentai kainų lyginimo prasme. Teisingiau būtų lyginti iPhone X su Note 8, o iPhone 8 su Galaxy S8. Tik reiktų sulaukti lietuviškų iPhonų kainų, nes lyginti oficialiai paskelbtas kainas ir realias kainas Lietuvoje irgi nėra visiškai teisinga.

  9. Dna parašė:

    The iPhone 8 will have a 1,821mAh battery, compared to the 1,960mAh battery in the iPhone 7. The iPhone 8 Plus will have a 2,675mAh battery, compared to the iPhone 7 Plus’ 2,900mAh battery.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.