Atskleistas „Metro: Exodus“ (žaidimo eiga)

Panašu, kad „Metro: Exodus“ gali tapti epine pirmo asmens šaudykle. Kova, sėlinimas, tyrinėjimas ir norėjimas išlikti įtrauks į žaidimo pasaulį kaip niekad anksčiau. Gaila, kad visa tai galėsime išbandyti tik 2018 metais. Bet pradžiai pažiūrėkime „Metro: Exodus“ žaidimo eigos  treilerį.

10 Komentarai

  1. Minde parašė:

    traileriai dazniausiai grazus 🙂

    • dowas22 parašė:

      Na atsižvelgiant į tai kokie buvo du ankstesni žaidimai, manau galima drasiai tikėtis, kad ir šiuo atveju ne vien treileris bus gražus:)

      • Minde parašė:

        tik va 2 dalis atseit su pagerintu gameEnginu realiai man atrode prasciau uz pirma, ir kiek skaicau forumuose ten daugiau zmoniu taip galvoju. Tad neaisku koki sprendima priims, jei isleis pvz ant konsoliu, tai gali buti koks portas.

  2. GK parašė:

    kad cia gameplay parodytas 🙂

  3. neblogai parašė:

    Kaip poapokalisinės aplinkos (~Fallout) fanui, Metro Exodus apleista aplinka atrodo puikiai (nei jei siaubo elementai, ir tarybinės žvaigždės nepatinka). Metro tikrai gerai atrodo tarp per E3 pristatytų žaidimų. O šiaip iš matytų parodos pristatymų- daug ‘tas pats per tą patį’ pratęsimų, įvairūs bandymai žaidimų tinkle, ir labai eksperimentinių žaidimų- bet išsiskyrė sakyčiau būtent Metro, tikrai Wolfenstein 2, na ir gal The last day of June.

  4. CiukCia parašė:

    O pastebejot, kad lauke nebereikia dujokaukes? Kazkas nauja.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.