Atskleisti minimalūs Crysis 2 reikalavimai

Kompanija EA šiandien puslapyje Facebook paskelbė pirmo asmens šaudyklės Crysis 2 minimalius techninius reikalavimus. Panašu, kad naujasis žaidimas nebus labai reiklus. Žinoma, reikia atkreipti dėmesį į tai, kad skelbiami minimalūs reikalavimai žaisti žaidimą, o norint matyti visus „blizgučius“ prireiks žymiai galingesnio kompiuterio.

Taigi Crysis 2 veiks su Windows XP ir Windows 7 operacinėmis sistemomis. Norint žaisti reikės bent jau Intel Core 2 Duo 2GHz arba AMD\’s Athlon 64 x2 2GHz, 2GB operatyviosios atminties, Nvidia 8800GT 512MB, ATI HD 3850 512MB vaizdo plokščių, 9GB vietos kietajame diske. Taip pat rašoma, bus būtinas prisijungimas prie interneto. Gali būti, kad žaidimas bus aktyvuojamas internetu.

Asmeniniams kompiuteriams skirta versija turėtų pasirodyti kovo 22 dieną JAV ir kovo 25 dieną Europoje.

21 Komentarai

  1. powas parašė:

    Galejo ant konsoliu neišleist butų dar gražesnis žaidimas

  2. Storasis parašė:

    Nu va , pimpalu matuoklio softwaras iseina uz 1 menesio :))

  3. aiwaris parašė:

    tai taip iseina kad maniskis senukas tik ant min teistemps vien del vga nes pas mane 4850 o jinai kaip ir apylige su 8800GT o senaji crysi tempia ant max su 4AA ir ant 720p rez pc duomenis profilija,na siap proco ir ram reikalavimai tai nedideli na bet vga tai aptyliu:(

  4. nanoWorld parašė:

    Na as ir patyliu. Reikalavimai aiskiai per mazi kaip tokiam zaidimui 🙂

    Prie vaizdo kortos tikejausi isvysti bent jau 9800GTX, prie RAM bent 4GB o prie CPU bent jau 4 branduolius (C2Q/PH1-2. ) Suprantu, kad tiem, kas zaidzia, maloniau kuomet naujus \"kultinius\" zaidimus uzveza ir senesne gelezis, bet mano nuomuone, visi \"hardcore\" FPS turetu spausti kiek imanoma is esamos gelezies viska, o sie reikalavimai yra geru 2 metu senumo pajegesnio FPS lygio.

  5. ligonis parašė:

    gal nesitaiko sikart isleist zaidimo kuriam pazaist su max nustatymais reikes pora vaido kortu kartu palaukt 😀

  6. aiwaris parašė:

    tai kad jokio beveik skirtumo ir nera tarp 8800GT,9800GTX.4850 jos kaip ir apyliges na siaip vga reikalavimai kaip min tai tikrai lb dideli,nanoWorld nusisnekejai apie 9800GTX 😀

  7. Storasis parašė:

    tai tas 9800 GTX ir yra pervadintas 8800 GT 😀

  8. nanoWorld parašė:

    Gal ir nera. Nesu kompiuteriniu zaidimu entuziastas, tad ir idemiai neseku kiekvieno GPU specifikacijas ir testu rezultatus. Ka norejau pasakyt, kad reikalavimai kaip tokiam zaidimui mano nuomuone yra per mazi ir turetu buti didesni. O jei netinka 9800GTX, tai galim paimt dar galingesne, tarkim, GTX260.

  9. cepukas parašė:

    as nesuprantu kas cia jums ne taip,cia gi MINIMALUS reikalavimai,o ne rekomenduojami,ar max reikalavimai.

  10. aiwaris parašė:

    na tas ne taip kad vga min reikalaviamai nesveiki bent jau man o kitkas kaip ir norm

  11. alonzo2 parašė:

    gal iki to laiko normali gtx560 kaina bus…. 🙂

  12. aiwaris parašė:

    jo pritariu alonzo2 kaip tik to ir laukiu kol kaina kris:)

  13. nanoWorld parašė:

    @cepukas

    Asmeniskai as, is tokio kaip Crysis 2, tikejausi \"ziauresniu\" reikalavimu, ir tiek. Siuo metu pateikti reikalavimai yra mazdaug pirmo Crysis \"recommended\" reikalavimu lygio. Nesakau, kad tai butinai yra koks nors trukumas, tiesiog, kazkaip is 2011 m. \"hardcore\" FPS tikejausi kur kas didesniu minimaliureikalavimu, nei buvo pries 4 metus, senesneje to pacio zaidimo versijoje rekomenduojami.

    Kodel tikejausi? Tiesiog del reikalavimu palyginimo. Crysis (1) minimaliai reikalavo 6800GT, kas tuo metu buvo ~3m senumo high end\’as (galingesne buvo tik 6800 Ultra). Vadovaujantis tokiu desningumu, siais metais iseinantis Crysis 2 turetu minimaliai reikalauti ~2008m high end\’o t.y. GTX280 (bent jau GTX260).

    Cia siaip – toks lyrinis nukrypimas. Tai nera taisykle, kuria kazkas butinai turi sekti, bet kartais palyginti analogijomis situacijas yra gan idomu 🙂

  14. Recon parašė:

    Ka cia jus pezat, per mazi, per mazi. Isivaizduokti kiek zmoniu isigytu zaidima jei reikalavimai butu labai uzkelti ir kiek isigys, jei minimalus bus prieinami daugeliui. Kaip ir kiekviena pelno siekianti organizacija jie sieka susikrauti kuo didesni pelna.
    Beto mazi reikalavimai tik parodo kad zaidimas turetu buti gerai optimizuotas. O ir siaip, kas rekia kad per mazi gales susijungt viska ant max ir lost ant 10-15 fps 😀

  15. nanoWorld parašė:

    Dar karta pakartosiu – sake ne \"jie\", o as. Ir tai – tik mano asmenine nuomuone, ko TIKEJAUSI. Nesakau, kad tai trukumas zaidimo. Del manes, tai tuos zaidimus gali kurti ir tokius, kad veztu 2 geforce\’ai 🙂

  16. ZigZag parašė:

    Aš nesuprantu, ko čia tokios rietenos kilo. Juk minimalūs reikalavimai, kad bent žaist eitų t.y. išjungus visus efektus ir t.t.

  17. newdiamond parašė:

    idomu jei korta bus su 320 mb tai vamzdiec bus jau ?…keista kazkada pakloji uz korta shtuke..po treju metu gali mest lauk 🙂

  18. daniukas21 parašė:

    visiskai nesutinku 🙂

  19. Povilas parašė:

    reikalaviami, sakyciau gan didoki kaip minimalus 🙂 juk rekomenduojami bus su DX11 palaikymu ir pan., o kur dar visos detales MAX. GTX 460/6870 kaip apsiuta reiks 1080p rezoje. viskas cia normalu manau yra kaip naujam zaidimui, beje naujasis cry engine varikliukas labai optimizuotas, cia jums ne senas crysis.

  20. aiwaris parašė:

    jo tikrai tipo kad optimizuotas matosi is vga min reikalavimu:D na man atrodo kad crysis2 ir vel bus vga zudikas kaip ir praejusios dalis ir Povilas tikrai netikiu kad uzteks GTX 460/6870 ant max zaist.

  21. Linas parašė:

    nanoWorld > Na gal kiek ir keista, taciau galima buvo to tiketis. Kaip zinia jeigu pastebejot zaidimu grafika pastaraji laika ne itin tobulejo, zinoma pagrindinis stabdis tai konsoles, kadangi Crysis 2 pastarorsioms, taip pat skirtas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.